Як виглядає і чим займається наречена Ектора Хіменеса-Браво: висока брюнетка — справжня українка (ФОТО)

Ектор Хіменес-Браво рідко розповідає про своє особисте життя. Втім, свою наречену тривалий час приховувати не зміг. Свою обраницю показав інстаграму, а кмітливі користувачі провели своє розслідування.

Ектор Хіменес-Браво підкорив всю Україну кулінарним талантом та показав багатьом, як насправді має виглядати обідній стіл сучасної прогресивної людини. Прославився колумбійський кулінар завдяки проєкту “МастерШеф”. Згодом почав видавати свої книжки та вести блог у мережі.

Що відомо про особисте життя Ектора Хіменеса-Браво?

Тривалий час кухар приховував свій сімейний стан. Не було відомо навіть про те, чи одружений він. Згодом телеканал СТБ подарував йому справжню романтичну пригоду. Учасницею передачі “МастерШеф” стала Тетяна Стребкова, яка на той момент прославилася наївними та щирими фразами про своє життя. Білявку помітили на “Холостяку”. Молоді люди прямо на зйомках закохалися один в одного. Проте кохання не завершилося шлюбом.

Стрєбкова назавжди втратила шанс повернути Ектора Хіменеса-Браво
Як виглядає і чим займається наречена Ектора Хіменеса-Браво

Згодом, вже у 2022-му році, під час війни з’ясувалося, що у зірки телебачення таки є нова обраниця. Ектор натхненно присвятив їй публікацію, де зізнався у почуттях.

“Я з тобою інший. Відчуття теплоти у стосунках завжди згладжує кути. Дивуюся тому, який я спокійний поряд з тобою. Хочеться, щоб так було завжди, щоб ти завжди була поруч. Сумую”

Звісно, таке щире зізнання та фото дівчини розбурхали фантазію прихильників Хіменеса-Браво. Найбільш кмітливі фанати почали шукати її у мережі.

Альона Хіменес-Браво

Дівчину, яку намагається приховати від сторонніх очей кулінар, звати Альоною. Вона бренд-менеджер і працює з ресторанами. Не дивно, що саме вона стала обраницею, адже сам Ектор має власний заклад харчування.

Як виглядає і чим займається наречена Ектора Хіменеса-Браво

На одній зі світлин, яку опублікувала ефектна брюнетка можна помітити відомого шефа.

Що відомо про роман з Ольгою Мартиновською?

Коли про появу потенційної нареченої здогадувалися лише близькі Хіменеса-Браво, йому активно приписували стосунки з популярною білявкою. Мотивували їх роман тим, що зірки багато часу проводять на знімальному майданчику. Проте, сподівання фанатів не виправдалися.

Нагадаємо, що Ольга прийшла, як суддя у проєкт “МастерШеф” у 2020-му році.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.