Найбільше кохання у житті Дана Балана: яка жінка розбила серце молдавському мачо та перевершила Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан заробив репутацію затятого холостяка і ловеласа. Однак у житті зірки було велике кохання, яке вселяло в нього надію.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками зберігав репутацію затятого холостяка та ловеласа. У житті артиста було безліч моделей, танцівниць, блогерок та просто вродливих дівчат, які надовго не затримувалися. Гучний роман з Тіною Кароль виявився не більш, ніж піар-компанією, а єдиний шлюб, який був вкрай невдалим, залишився у далекому минулому.

Дан Балан розповів про найбільше кохання у своєму житті

Куди зникла екс-дружина Дана Балана
Дан Балан розповів про найбільше кохання у своєму житті

Втім, у житті артиста все ж таки було велике кохання, яке вселяло у його юне серце надії на майбутнє разом. Мова йде про роман Дана під час літніх канікул. Майбутня зірка був до нестями закоханий у свою однокласницю. Після випуску молоді люди рушили колективом на відпочинок до пляжів Румунії. Саме там між Даном та його коханою зав’язалися стосунки.

Усе було наче у казці, але дуже скоро Балан зрозумів, що йому доведеться попрощатися зі своєю обраницею. Справа в тому, що його батько, дипломат Михай Балан, отримав нове призначення в Ізраїлі. Родина мала надовго поїхати до іншої країни, можливо, емігрувати. Молоді люди попрощалися і більше не відновлювали стосунків. Тим не менш, Дан досі пригадую про дівчину, як про найбільше кохання у його житті.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана
Дан Балан розповів про найбільше кохання у своєму житті

Варто відмітити, що його колишня дружина Елла Крупеніна не отримала такої честі. На публіці Балан взагалі ніколи не згадує про жінку та про сина від неї, і якби не молдавська преса, світ би ніколи не дізнався про те, що насправді у молдавського мачо і румунської моделі є спадкоємець. Втім, досі існує вирогідність того, що колишня благовірна артиста — плід фантазії журналістів.

Схожі статті