Олена Мозгова показала свою підрослу доньку від Девіда Аксельрода: “Неймовірно красива дитина” (ФОТО)

Олена Мозгова — багатодітна мама, яка виховує маленьку донечку у новому шлюбі. Останнім часом зірка майже не говорила про свою родину, але все ж таки вирішила порадувати прихильників новим фото.

Олена Мозгова походить з талановитої родини співака Миколи Мозгового, який сильними ліричними піснями та неймовірним голосом підкорив всю Україну. Донька артиста з дитинства захоплювалася музикою і творчістю. Сама навчилася грати на піаніно.

Фанати жінки дуже захоплюються її діяльністю, але ще більше цікавляться особистим життям зірки, адже воно у неї дуже насичене.

Олена Мозгова показала свою підрослу доньку від Девіда Аксельрода

У 1994-му році вона народила свою старшу дочку Зою. Дівчинку згодом виховувати разом з золотим баритоном країни, Олександром Пономарьовим. Зі співаком житиме у цивільному шлюбі, проте, зголоситься подарувати йому дитину. У 1999-му народиться у цієї родини ще одна дівчинка. Їй подарували чарівне ім’я Євгенія, що в перекладі з грецької означає “благородна”.

Та ні діти, ні подружні обов’язки не втримали це подружжя від розлучення. Пара розбіглася і кожен знову знайшов своє щастя. Новим обранцем Олени став молодий Володимир Ткаченко (Девід Аксельрод), закоханий у музику. У цих стосунках Мозгова нарешті знайшла повне взаєморозуміння, турботу і романтичні сюрпризи. Всевишній, наче побачив, скільки любові у цій родині та подарував парі дитину.

Олена Мозгова показала свою підрослу доньку від Девіда Аксельрода

Нещодавно свою маленьку принцесу Соломію знаменитість показала на своїй сторінці у Фейсбуці. Світловолоса дівчинка викликала велике захоплення у прихильників своєї мами:

  • “Красунечка, як і мама!”
  • “Яка у вас неймовірно красива дитина! Щастя їй та мирного неба!”
  • “Дуже гарна дівчинка. Щасливої долі для неї”
  • “Яка гарнюня. Хай наші діточки завжди будуть щасливі та усміхнені в мирній Україні”
Олена Мозгова показала свою підрослу доньку від Девіда Аксельрода

Нагадаємо, що зі своїм новим чоловіком Володимиром, Олена живе з 2011-го року. На початку війни співак став до лав захисників. Його ж обраниця збирає гроші на ЗСУ та всіляко висвітлює події в Україні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.