Ксенія Мішина зізналася, чому не прийняла переможця Холостячки Олександра Еллерта назад: “Народився маленький”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вперше прокоментувала своє воз'єднання з Олександром Еллертом в Буковелі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Нещодавно завдяки Наталці Денисенко стало відомо про те, що Ксенія Мішина провела перші дні повномасштабної війни в Україні у компанії Олександра Еллерта.

Пара не просто відпочивала разом, але і возз’єдналася на декілька днів. Втім, ця історія не закінчилася хеппі-ендом, і знаменитість була вимушена розповісти про те, як це все сталося, і чому вона не разом з обранцем.

Ксенія Мішина зізналася, чому не прийняла Еллерта назад

Ксенія Мішина повідомила про народження дитини
Ксенія Мішина зізналася, чому не прийняла Еллерта назад

У розмові з Григорієм Решетніком в програмі “Як ти?” Ксенія вперше зізналася, що через війну забула про все, що між ними з Олександром було, і вони на декілька днів в тому втолили тугу один за одним.

Ба більше, ця подія була супроводжена новиною про поповнення в родині колишньої дружини коміка. Виявляється, у жінки народився син.

“Еля залишилася з мамою, у неї народився маленький братик. Вони теж поїхали”

Але не дивлячись на очікування шанувальників щодо воз’єднання пари, Ксенія Мішина поквапилася засмутити їх. Виявляється, її образи настільки глибокі, що вона не може їх просто відпустити та зробити вигляд, наче нічого не було. Тобто Ксенія підкреслює, що це відбувається на підсвідомому рівні, і вона не може це контролювати.

Наприклад, Ксенія повідала історію про те, як в неї була панічна атака, а її коханий Олександр не тільки їй не повірив, але і пожартував над її станом. Коли ж він зрозумів, що це серйозна річ і над цим не варто глузувати було пізно. Адже Ксенія не отримала необхідної їй допомоги та підтримки.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.