Як звучить голос Олі Полякової без фонограми та автотюну: у мережі з’явився запис вокалу поп-діви з мікрофону

Оля Полякова популярна українська співачка, яка має чимало хітових пісень. Та як насправді звучить голос зірки? У мережу потрапило унікальне відео запису вокалу артистки з мікрофону.

Оля Полякова. Ця артистка стала справжньою українською Леді Гагою. Яскраві незвичні образи, цікаві макіяжі та епатажні виступи зробили зірку по-справжньому популярною. Найбільший успіх на радіо принесли “Шльопки” Суперблондинці.

Та за поп-піснями ховається справжній талант оперної діви. Нещодавно на Youtube показали запис вокалу знаменитості з мікрофону. Вона співала нову пісню на станції “Майдан Незалежності” про тяжку жіночу долю. Чистий голос багато хто вподобав серед слухачів. Видно, що співачка наживо ділиться своїм талантом.

Як звучить голос Олі Полякової без фонограми

Чи має Оля Полякова профільну музичну освіту?

Попри іронічний образ, композиції з нотками гумору, Суперблондинка — майстер своєї справи. Вона з дитинства ходила до музичної школи, а коли після випускного перед майбутньою зіркою постав вибір, до якого ВНЗ вступати, сумнівів не було: лише творча професія.

Оля Полякова змінила імідж
Як звучить голос Олі Полякової без фонограми

Відправилася на навчання спершу Ольга до Вінницького училища культури і мистецтв. Виявляється там вона вчилася за профілем диригента. Згодом відбулася доленосна поїздка до столиці. Вона змінила все життя співачка, адже взяли студентку до Київського університету культури і мистецтв. Не дивно, що вже тут вона обрала спеціальність естрадного вокалу. Не раз вже доводила знаменитість, що чутки про її унікальний голос у 3 октави — не міф. У програмі “Світське життя” вперше заспівала свої легендарні “Шльопки” на оперний мотив.

Нагадаємо, що Оля Полякова змогла віртуозно поєднати кар’єру та материнство. У 2004-му році вона вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського. Йому вона подарувала свого первістка Марію. Згодом у донечки народилася крихітна сестричка Аліса. Дівчата дуже цікаво успадкували вроду батьків: старша дитина — копія мами, тільки з темним волоссям, а молодшенька пішла у тата.

Схожі статті