Хто з зірок рекордну кількість разів ходив до РАГСу: Віктор Павлік, Ірина Білик, Наталка Денисенко та інші

Зірки, як і прості люди закохуються, одружуються та розлучаються. В українському шоу-бізнесі виявилося є справжні рекордсмени: під вінець йшли не раз. Хто вони? І яку максимальну кількістю шлюбів знала наша українська естрада.

Чудово, коли людина зустрічає своє кохання один раз і на все життя. Проте, не всім вдається побудувати сімейне гніздечко з першої спроби. Дехто змінює обручки, як рукавички та продовжує шукати справжнє щастя.

Віктор Павлік

Катерина Репяхова і Віктор Павлік
Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Народний артист України має настільки насичене особисте життя, що ЗМІ не встигають слідкувати за його новими, гостроцікавими подробицями. Співак був одружений чотири рази та має дітей від усіх шлюбів. Остання дружина, Катерина Репяхова, з якою Павлік розписався у 2020 році, молодша за свого зіркового чоловіка на 31 рік.

Ірина Білик

Ірина Білик та Аслан Ахмадов 
Ірина Білик та Аслан Ахмадов

52-річна українська співачка не втрачає надію знайти свою другу половинку. Виконавиця вже неодноразово вдягала весільне вбрання, але жодного разу, як то кажуть, “разом до старості” не вдалося. Минулого року знаменитість розлучилась з третім чоловіком, режисером азербайджанського походження, після 6 років спільного життя. У колишнього подружжя є спільний син. Первістка Білик народила у 1999 році від свого другого чоловіка.

Людмила Гурченко

Людмила Гурченко
Людмила Гурченко

Життя естрадної співачки та акторки театру та кіно, родом з Харкова, було наповнене не тільки яскравими ролями, а й бурхливими романами. Людмила Гурченко безперечно рекордсменка з кількості походів під шлюбний вінець. Знаменитість була одружена п’ять разів. А найдовший, шостий шлюб, у якому співачка прожила 18 років, не був офіційно зареєстрований. Актриса мала одну доньку, яка померла в 59 років.

Наталка Денисенко

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Українська акторка театру, кіно та дубляжу Наталка Денисенко познайомилась з майбутнім чоловіком на знімальному майданчику. Це був колега зірки, актор Андрій Федінчик. Знаменитість зізналась, що виходила заміж за коханого чотири рази. Як це може бути? Зірка пояснила: на знімальному майданчику, на фестивалі весільних церемоній, і врешті-решт, офіційне одруження у центральному РАГСі. А останнє весілля було за сюжетом серіалу, в якому молоді знімалися разом.

Ще більше про зіркові шлюби дізнайтеся у відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.