Вагітна Ілона Гвоздьова ефектно показала животик і натякнула, що чоловік не був готовий: “Не ту кохав”

Ілона Гвоздьова ошелешила своїх прихильників кадрами з басейну, де вона ефектно позує з вагітним животиком. Втім, схоже, не всі були готові до такої новини. Зірка натякнула на це піснею.

Ілона Гвоздьова. Героїню цього матеріалу ви можете знати завдяки популярному проєкту “Танці з зірками”. У 2018-му році їй вдалося вибороти перемогу у парі з гумористом Ігорем Ласточкіним.

Вагітна Ілона Гвоздьова ефектно показала животик

Хореографією знаменитість займається фактично з дитинства. У 5 років її віддали до профільного гуртка і маленька дівчинка просто закохалася у рухи, пластику та грацію. Попри високі досягнення та визнання, артистка зуміла віртуозно поєднати материнство і професію.

Ілона може похизуватися міцною родиною: сильний чоловік, красуня донечка та дуже кмітливий синок. Та схоже, на цьому зупинятися Гвоздьова не планує. Нещодавно у популярній мережі ТікТок вона замилувала всіх своїм відео з вагітним животиком. Як і кожну жінку цей чарівний стан зробив неймовірно вродливою та квітучою.

Та схоже, не всі були готові побачити, як округлила талія найстрункішої учасниці “Танців з зірками”. Хореографиня і сама з того кепкує, зробивши кадри з порівнянням, де вона тонка-дзвінка робить викрутаси на репетиції, а далі гордо сидить з пишним животиком у купальнику. Все це вона приправила піснею “Ні, я не ту кохав…”.

Вагітна Ілона Гвоздьова ефектно показала животик

Що відомо про чоловіка Ілони Гвоздьової?

Обранця улюблениці мільйонів звати Іван Хом’ячук. Він персона не публічна і його дружина це дуже поважає. Ілона не раз розповідала, що через її професію коханий дуже ревнує її до партнерів та інших відомих чоловіків. Проте, реальних приводів для того не було.

Вагітна Ілона Гвоздьова ефектно показала животик

Як не приписували Гвоздьовій роман з розлученим Володимиром Остапчуком, так нічого і не вийшло, адже у кожного, на момент знайомства на паркеті, була вже друга половинка.

Нагадаємо, що наша хореографиня у 2008-му році виграла чемпіонат України з фанку. Наступного року увійде у трійку найкращих танцівниць нашої країни, згідно з результатами виступу на проєкті телеканалу СТБ.

Схожі статті