Камалія зробила пластику у війну? Зірка показала себе і вразила змінами у зовнішності: стала копією Повалій

Знаменита українська співачка Камалія раптово вразила своїх фанатів змінами у зовнішності. Зірка заперечує пластичні операції, але аудиторія впевнена у зворотньому.

Знаменита українська співачка Камалія усе своє життя підкорювала фанатів не тільки репертуаром, але і зовнішнім виглядом. Артистка обожнює розкіш, багаті наряди та бавитися з різноманітними образами. Втім, нещодавно сталася вельми неприємна ситуація у кар’єрі співачки.

Камалія показала себе і вразила змінами у зовнішності

Так, нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову відеороботу, у якій постала у незвичному вигляді. По-перше, підписники знаменитості одразу ж помітили її неймовірну її схожість на зрадницю України Таїсію Повалій, яка, свого часу настільки захопилася пластичними операціями, що її неможливо було впізнати.

По-друге, у Камалії окрім дивного макіяжу, засмаги та стилю, були помітні проблеми з мімікою. Особливу увагу користувачі мережі звернули на губи, які були знерухомлені і дуже неприродньо виглядали під час співу.

Камалія показала себе і вразила змінами у зовнішності
Камалія показала себе і вразила змінами у зовнішності

На запитання своїх фанатів зірка одразу ж відреагувала. Мовляв, пластичні операції ніколи не робила і не збирається.

Камалія показала себе і вразила змінами у зовнішності

Усі гріхи артистка списала на невдалий макіяж та освітлення. Втім, косметолог артистки, судячи з усього, виявився також не надто професійним.

Камалія показала себе і вразила змінами у зовнішності

Варто відзначити, що, Камалія дійсно завжди користувалася мінімальними послугами косметологів. Зірка тривалий час виглядала дуже природньо, на свій вік, але у той самий час неймовірно доглянутою. Що сталося в цей раз, можна лише фантазувати.

У єдиного онука Таїсії Повалій виявили невиліковну хворобу
Камалія показала себе і вразила змінами у зовнішності. Таїсія Повалій

Але правда залишається правдою: Камалія стала копією Таїсії Повалій, яка славиться своєю любов’ю до пластичної хірургії.

Схожі статті