Зірки, що стали батьками після шкільного випускного: Віктор Павлік, Рома Сасанчин та інші розповіли про досвід

Зазвичай вважається, що народження дітей у юному віці завадить майбутній кар'єрі, якщо не зруйнує її зовсім. Але ці зірки довели протилежне, народивши первістків доволі рано. Хто може претендувати на звання самого юного мами чи тата?

Батьківство — досить складне завдання навіть для людей з великим життєвим досвідом. Хто з зірок рано народив дітей і не пошкодував про це?

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко вперше з початку війни показала Арсена Мірзояна, який захищає Україну
Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

41-річна співачка Тоня Матвієнко, як ніхто інший знає усі складнощі раннього материнства, оскільки сама завагітніла у 16 років. Знаменитість зізнавалась, що їй доводилось стикатися з засудженням одноліток та суспільства: переживала вона це досить важко. Але за підтримки рідних зірка не лише змогла виховати доньку, а й збудувати музичну кар’єру.

Роман Сасанчин

Роман Сасанчин вперше зізнався про нюанс у стосунках
Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

Глядачі пам’ятають Романа Сасанчина зовсім юним парубком, який здобув перемогу на проєкті “Голос. Діти” та, згодом, “Голос Країни”. Мало хто знає, що такий молодий хлопчина вже і сам тато. У співака народилась донька, коли йому було 19 років. Дитина не лише не заважає хлопцю будувати кар’єру, а й приваблює нових підписників, які залюбки милуються малечею.

Віктор Павлік

Катерина Репяхова і Віктор Павлік
Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

Віктору Павліку виповнилося всього-нічого, 19 років, коли народився його старший син Олександр. Нині артист — щасливий тато трьох дітей та радісний дідусь. У 2021-му народився його найменший карапуз Михайлик.

Катерина Осадча

Як Катя Осадча виглядала до популярності
Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

Сьогодні відома телеведуча Катерина Осадча мама трьох дітей. Свого первістка знаменитість народила ледь перетнувши поріг 19-річчя. Ще зовсім молодою дівчиною зірка вийшла заміж за депутата, але шлюб протримався 4 роки. Залишившись без чоловіка, з маленьким сином на руках ведуча не впала у відчай. Окрім створення успішної кар’єри, жінка вдруге вийшла заміж, народивши згодом двох чудових малюків.

Таїсія Повалій

Син Таїсії Повалій заявив, що Європа на нього погано впливає
Зірки, що стали батьками після шкільного випускного

Первісток народної артистки України з’явився на світ коли співачці виповнилося лише 18 років. Після розлучення з чоловіком хлопчик залишився жити з батьком, проте підтримував з зірковою мамою теплі та міцні стосунки. Та зараз стосунки з сином у співачки непрості. Все через ставлення знаменитості до війни. Нагадаємо, що Таїсія Повалій стала на бік рф: живе там і не цурається своєї позиції.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.