Мішина і Денисенко розсварилися через переможця Холостячки Еллерта? Наталка вразила зізнанням про колег

Знаменита українська акторка Наталка Денисенко не так давно розкрила секрет Ксенії Мішиної про те, що в неї було з колишнім обранцем в Буковелі.

Знаменита українська акторка Наталка Денисенко декілька тижнів тому не втримала язика за зубами і під час інтерв’ю видала секрет своєї колеги Ксенії Мішиної.

Наталя Денисенко сказала, що деякі актори просто бояться говорити правду у соцмережах, інші стали на бік агресора та підтримують дії росії
Наталка Денисенко розкрила секрет Ксенії Мішиної

Так, зірка повідала журналістам, що її подруга під час відпочинку у Буковелі була не самотньою, і ба більше, підкреслила, що характер проведеного разом часу був романтичним.

Мішина і Денисенко не спілкуються через Еллерта?

Наступного дня Ксенія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram заяву про те, що її зрадили. Акторка почала відверто жалітися на те, що знову довірилася непідходящий людині.

Ксенія Мішина вперше розповіла про зраду

Звісно, це одразу ж пов’язали з вчинком Наталки, а вже через декілька днів Ксенія дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердила, що дійсно провела декілька ночей з колишнім, але зійтися їм так і не вдалося через минулі образи.

Драматичні публікації Ксенії преса та шанувальники просто так не забули, але здається, що і Наталка не змогла пройти повз них. Нещодавно акторка також оприлюднила на особистій сторінці звернення до своїх колег, в якому попросила їх не шукати зради, ворогів, тощо. Про це повідомляє видання УНІАН. Мовляв, на дворі війна, і будь-якого дня Наталка, наприклад, може піти на той світ.

“Завтра я можу померти. Або через кілька днів, а може в 101 рік. Хоч так, все ж таки життя – швидкоплинне! Я помітила таку тенденцію, що у своїх “друзів-колег”, що серед користувачів соцмереж, не у всіх, але є люди, які тільки й роблять, що розповідають про свою ненависть, обговорюють, шукають зраду, розводять ср*чі, пишуть неприємності”

Варто відмітити, що зірка була вимушена закрити особисту сторінку і не приймає підписників. Така поведінка пов’язана з тим, що вже не вперше її блог видаляється керівництвом додатку Instagram, як внаслідок того, що на блог Денисенко постійно скаржаться. Роблять це росіяни, незадоволені публікаціями жінки про війну.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.