Олексію Арестовичу — 47 років: як став популярним, скільки мав дружин та чому зводить з розуму жінок

Олексія Арестовича нарекли справжнім крашем всіх українок. Сьогодні радник голови ОПУ відзначає свій 47-й День народження. Дізнайтеся, як же чоловік став популярним.

Олексій Арестович сьогодні, 3-го серпня, святкує свій День народження, кепкуючи над віком. Сьогодні улюбленцю жінок виповнюється 47 років:

“Дідусь старенький, але йому ще не все одно. А не все одно йому на людей і весь світ. І нехай специфічними шляхами, але дідусь ще побореться, щоб зробити цей світ кращим. Любов до світу, любов до людей, турботу про них не зімітувати, не зобразити, не підробити. Зокрема, коли я виходжу до мікрофона, то реально ставлю собі завдання затулити вас від чорноти, з якої лізе до нас в душі війна. А коли організовую заняття – провести до світла”, – написав Арестович у своєму Telegram-каналі

Олексію Арестовичу — 47 років

Як Олексій Арестович став популярним?

Його відео набирають мільйонні перегляди, а Оля Полякова взагалі називає його своїм заспокійливим та обіцяє готувати свій фірмовий сир. Радник голови ОПУ дійсно став широковідомим завдяки своїм ефірам та активності у мережі. Заспокійливий голос, приємна зовнішність — все це не лишає жінок байдужими.

А якщо бачать його дівчата на вулицях столиці, то неодмінно хочуть зробити з ним селфі. Відомо, що Олексій пробував себе в акторській майстерності. Тож причаровувати вміє з першого погляду.

Олексію Арестовичу — 47 років

І для мільйонів українок новина про те, що чоловік одружений, стала справжнім розчаруванням. Обраницю нашого краша звати Анастасія. У шлюбі пара з 2015-го року. Подружжя виховує двох діток: сина та доньку. Про свою родину знаменитість розповідає нечасто, проте його не раз бачили з дружиною у Києві.

Нагадаємо, що Олексій Арестович з 2000-го року проводить психологічні семінари і тренінги. Варто також зазначити, що чоловік знімався у рекламі, у молоді роки та зіграв кілька ролей в українських фільмах. Має він і вищу освіту: у 1998-му році став випускником загальновійськового факультету Одеського інституту Сухопутних військ.

Схожі статті