Оля Фреймут розповіла про всіх своїх обранців: як виглядає справжній тато Злати і яке місце відведено Притулі?

Оля Фреймут стала неймовірно популярною ведучою завдяки програмі "Ревізор". Проте її прихильників цікавить не лише творчий доробок телезірки, а її особисте життя. З ким зараз знаменита білявка та скільки насправді разів була заміжньою?

Ольга Фреймут. Героїня цього матеріалу має непересічну історію кохання. Як жінка, яка добивається всього самотужки, вона тривалий час жила сама та активно займалася кар’єрою. За молодих років ведуча поїхала до Великобританії на роботу і навчання. Там доля її і познайомила з британцем Нілом Мітчеллом.

Оля Фреймут розповіла про всіх своїх обранців

Палкий роман завершився вагітністю Ольги. Проте, від тата Злати вона швидко пішла та повернулася додому в Україну. Вже згодом на “5-му каналі” ведуча познайомилася з Олександром Ракоїдом. Він працював головним режисером. Офіційно зареєстрованого шлюбу у пари не було. Ходили чутки про те, що зірка була зі своїм обранцем на вінчанні. Дітей у подружжя також не було. Хоча Злату чоловік дуже добре прийняв у родину.

Оля Фреймут розповіла про всіх своїх обранців

Справжньою половинкою Фреймут став Володимир Локотко. Обидві зірки працювали на “Новому каналі”. Генеральний директор не встояв перед красою популярної білявки. Пристрасні стосунки переросли у серйозні. Молоді люди одружилися. Вперше сталося так, що ревізорка змінила прізвище у своєму житті. Жоден з попередніх обранців не зміг її вмовити змінити паспорт. Проте, творчий псевдонім так і лишився для ефірів, блогу та мережі.

Оля Фреймут з родиною
Оля Фреймут розповіла про всіх своїх обранців

Своєму обранцеві вона подарувала двох діток: сина Валерія та дочку Євдокію. Своїх малюків батьки дуже сильно люблять, вони були бажаними. А ось старшенька Злата вже випурхнула у самостійне життя. Дівчина навчається у Штатах, живе в інтернаті. Та на своє життя пані Мітчелл не скаржиться. Вона веде типове для підлітка її років дозвілля: прогулянки з друзями, вечірки. Навіть вже є і перше кохання. Хлопець має колоритну зовнішність, а прихильники доньки Ольги вже нарекли у мережі його мексиканцем.

Нагадаємо, що Фреймут часто приписували роман з Притулою. Сергій навіть жартував, що ведуча зрадила його, перейшовши з “Нового каналу” на “плюси”.

Схожі статті