Полякова і Єфросініна стали вигнанницями в шоу-бізнесі: Мірзоян, Педан та інші зірки виживають колег

Українські зірки Оля Полякова та Маша Єфросініна викликали шквал хейту через своє небажання переходити на українську мову. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова та Маша Єфросініна не менше за інших українців постраждали від війни, обидві були вимушені ховатися у Європі від російських ракет, а після повернення на них чекала непроста робота. Звісно, воз’єднання спровокувало новий випуск “Дорослих дівчат”, який так полюбився глядачкам. От тільки на цей раз випуск вийшов дуже скандальним.

Гороскоп на 5 серпня 2022 року для всіх знаків зодіаку

Вся справа в тому, що Маша та Оля публічно заявили про те, що не готові вести свою програму українською мовою. Мовляв, їхня рідна мова — російська, і саме нею вони можуть швидко реагувати на жарти, доповнювати їх і показувати себе такими, якими вони є.

Безліч зірок негативно сприйняли дану заяву. Хтось через патріотизм, а хтось, можливо, через почуття несправедливості та подвійні стандарти.

Полякова і Єфросініна стали вигнанницями в шоу-бізнесі

Наприклад, Арсен Мірзоян взагалі себе не стримував у коментарі журналістам і буквально принизив ведучу та співачку за їхню неготовність зробити свій внесок у культурний розвиток держави.

Як виглядає теща Арсена Мірзояна
Полякова і Єфросініна стали вигнанницями в шоу-бізнесі

“Не виходь в ефір, б**ть, не спілкуйся з людьми, закрий на *** свою передачу. Просто закрий на ***. Як дивитися таку передачу, коли російська мова як червона ганчірка для бика? Знову, виходить, є за і проти. Знову розбрат,
– вважає Мірзоян.

Олександр Педан, який свого часу мав необхідність вивчити українську та почати грамотно нею розмовляти, також не готовий зрозуміти Полякову та Єфросініну. Але на відміну від Арсена він дійсно розуміє, через що мають пройти зірки.

Павло Зібров також не відставав, і прокоментував поведінку жінок.

“Хай не розповідають казки, що складно. Єфросініна чудово і Полякова говорять… Якщо десь якісь слова заточаться там випадково – нічого!”, – заявив зірка.

Схожі статті