З’ясувалося, що у Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина: як виглядає таємний малюк зірок

Володимир Кличко і Оксана Марченко, виявляється — не чужі один одному люди. Пов'язує цих двох знаменитостей дитина. Як же так сталося, що у заміжніх зірок міг з'явитися малюк. Дізнайтеся далі у матеріалі.

Оксана Марченко і Володимир Кличко. Важко уявити, що може пов’язувати цих знаменитостей, адже відомий український боксер проявив себе, як справжній патріот, пішов на оборону Києва, а дружина Віктора Медведчука, передчуваючи війну в Україні, забрала найцінніше та виїхала до Білорусі. Крім цього, колишня ведуча “Україна має талант” у час, коли росіяни знищували наші прекрасні міста, їздила до москви, давала прес-конференцію.

Володимир Кличко і Оксана Марченко мають спільну дитину
У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Як у Володимира Кличка і Оксани Марченко з’явилося дитя?

Можна подумати, що у спортсмена та телеведучої міг бути палкий роман. Проте, це не так. Знаменитості хоч і стали батьками, але на духовному рівні. Вони похрестили малюка одіозного політики Нестора Шуфрича. Згодом дружина Медведчука радісно повідомить на своїй сторінці у Фейсбуці про подію:

“У святій нашій Лаврі ми з Володею похрестили крихітку Марію – донечку Каті та Нестора Шуфрич. Святе таїнство здійснив Блаженніший Онуфрій. Дай Боже крихітці на все життя здоров’я, розуму, добрих людей, а нам усім – миру, любові одне до одного і радощів!”, – написала Оксана Марченко.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина
У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

А ось брат мера Києва не так натхненно буде реагувати на те, що у нього з’явилася похресниця. Відомо, що сам чоловік розлучився зі своєю американською обраницею. Дівчинка, яка народилася у шлюбі з Хайден Панеттьєрі, лишиться з батьком. Він намагається бути для неї зараз усім.

Нагадаємо, що чоловік Оксани Марченко попав у руки правоохоронців. Елітні будинки, готелі, грошові активи зірки зараз під арештом. Як і чим живе нині колишня улюблениця українців і кума путіна — не відомо. Від знаменитості відвернулися її колеги: Ігор Кондратюк, Ектор Хіменес-Браво. Продюсер взагалі публічно почне критикувати зірку.

Схожі статті