ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках: Наталія Могилевська, Тіна Кароль, Ірина Білик, Алла Мазур та інші

Вони яскраві, знамениті, але досі не знайшли пари. Дізнайтеся чому завидні наречені нашого шоу-бізнесу досі не знайшли собі чоловіка та чи планують заміж взагалі?

Заміжжя — ця велика подія для жінки. Але далеко не кожна мріє одягти обручку на свій безіменний палець. Та якщо і мріє — не кожній пропонують. Чи збираються неодружені зірки йти під вінець, аби не стати старими дівами?

Наталя Могилевська

ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

47-річна співачка була одружена два рази. З першим чоловіком шлюб ледь протримався рік. А з другим знаменитість розлучилась після 5 років спільного життя. З 2011 року співачка не давала жодних натяків на присутність чоловіка поряд з нею. Але нещодавно зірка зробила зізнання, що знайшла обранця та розповідає про нього з неймовірною теплотою.

Тіна Кароль

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля
ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

Трагічна історія Тіни розбиває навіть найхолодніше серце. Її найбільше кохання в житті — Євген Огір, помер від важкої хвороби. Пара прожила разом 5 років, народивши сина. І ось майже 10 років співачка не підпускає нікого до себе. Але прихильники сподіваються, що рано чи пізно зірка знайде своє щастя.

Ірина Білик

Ірина Білик розповіла, чи планує повертатися додому
ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

Відома українська виконавиця вже три рази випробувала долю в надії знайти кохання на все життя. Але все склалося інакше і жоден зі шлюбів не протримався довше 6 років. Зараз невідомо, чи зустрічається знаменитість з кимось, чи вирішила присвятити себе кар’єрі.

Ані Лорак

Як змінилося життя Ані Лорак
ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

Співачка досі не може оговтатись після розлучення з турецьким бізнесменом та новини про те, що екс-чоловік скоро одружиться з новою обраницею. Кароліна не раз пробачала чоловіку зради, але вберегти сім’ю не це допомогло. Зараз зірка ні з ким не зустрічається та взагалі намагається не з’являтись на публіці. Через своє мовчання стосовно війни, прихильники налаштовані до знаменитості негативно.

Алла Мазур

Алла Мазур зробила публічне зізнання відомому чоловікові
ТОП-5 зірок, які засиділися у дівках

Журналістка та ведуча новин на каналі “1+1” ніколи не була офіційно одружена. У знаменності є 14-річний син, але досі невідомо, хто батько дитини та чи проживає телеведуча разом з цим чоловіком. Глядачі сподіваються, що скоро привідкриється завіса цієї таємниці та стане відомо про особисте життя Мазур трошки більше.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.