Як виглядала Настя Каменських до заміжжя з Потапом: пишної краси жінка, не гірша за Мерилін Монро (ФОТО)

Ніщо не красить жінку більше, ніж гідний чоловік поряд із нею. Як змінювалась зовнішність Насті Каменських після одруження та на які жертви довелося піти співачці, щоб потрапити під шлюбний вінець? Подробиці. 

Деякі жінки ретельно та майже цілодобово доглядають за собою, щоб привертати до себе увагу чоловічої статі. Але після весілля трохи розслабляються та не приділяють собі вже стільки часу, як раніше. Проте цього аж ніяк не можна сказати про Настю Каменських, бо для неї заміжжя пішло тільки на користь.

Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом

Пропозицію руки й серця співачці зробив її друг та колега, Олексій Потапенко. Артисти співали разом у дуеті “Потап і Настя” десять років. За цей час прихильники приписували парі безліч романів, навіть коли Потап ще був одружений з Іриною Горовою. Та у цей раз правда була за шанувальниками.

Музичний дует розпався у 2017 році, та вже через два роки знаменитості оголосили про свої романтичні стосунки та побралися.

Як виглядала Настя Каменських до заміжжя?

Відомо, що зірка довгий час мала проблеми з зайвою вагою. Постійні переїзди та концерти, відсутність режиму, неправильне харчування, алкоголь — все це швидко знищувало Настину красу. Одного разу глядачі навіть запідозрили виконавицю у вагітності. Співачка вийшла на сцену в обтислій сукні, яка тільки підкреслила проблемні місця.

Як виглядала Настя Каменських до заміжжя з Потапом

Але справжнє кохання надихає на неможливе. Заради коханого чоловіка Каменських взяла себе у руки та повністю змінила своє життя. Знаменитість почала вести відео-блог “NKBLOG”, де розповідала про етапи свого схуднення та секрети догляду за тілом. Правильне харчування, спорт та сила волі перетворило артистку на зовсім іншу людину.

Сьогодні 35-річна співачка виглядає неймовірно — струнка та підтягнута фігура, сяюча шкіра. Після отримання бажаного результату селебріз не покину спорт та продовжує підтримувати себе у тонусі.

Нагадаємо, що через війну в Україні Настя Каменських з чоловіком Олексієм Потапенком переїхали до Іспанії. Артисти гастролюють з благодійними концертами та збирають кошти на допомогу рідній країні. Прихильники сподіваються, що додому улюблені зірки повернуться вже з малюком на руках.

Схожі статті