Молода дружина Віктора Павліка вагітна? Репяхова вразила зізнанням про другу дитину: “Хочеться дівчинку”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катя сколихнула мережу черговим зізнанням про себе. Виявляється, блогерка хоче дівчинку.

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова прославилася майже одразу, як офіційно вийшла заміж за чоловіка. На це вплинув скандал, який розгорнувся в родині: Катя була концертною директоркою артиста, також його коханкою. Музикант стверджував, що не може розлучитися з дружиною Ларисою через те, що його син Павло хворий, і не витримає цього. Так продовжувалося декілька років, аж поки ситуація не розплуталася.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Дружина Віктора Павліка натякнула на вагітність другою дитиною

Катерина вирішила, що буде розвивати особистий мікроблог, і ця ідея принесла їй ще більшу популярність. Зараз дівчина виконує обов’язки директорки, заробляє гроші через Instagram, а також займається власним бізнесом — Катя відкриває магазин дитячого одягу.

Дружина Віктора Павліка натякнула на вагітність другою дитиною

На даний момент у зірок є одна спільна дитина — однорічний Михайлик. Однак Катя вже починає активно інтригувати публіку можливим поповненням в родині. Так, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр свого товару: маленьких дитячих шкарпеток. У дописі до фотографії вона заявила, що хоче народити дівчинку.

Дружина Віктора Павліка натякнула на вагітність другою дитиною

Ця заява виглядає дуже підозрілою з огляду на те, що не так давно у Репяховою запитали, чи не може її погане самопочуття бути наслідком її вагітності, на що блогерка не змогла відповісти і заявила, що така імовірність існує, але вона збирається перевірити цю версію. Результатом своєї перевірки з підписниками вона не поділилася, тож цілком імовірно, що Катерина може готуватися до народження другого малюка.

Схожі статті