Молода дружина Віктора Павліка вагітна? Репяхова вразила зізнанням про другу дитину: “Хочеться дівчинку”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катя сколихнула мережу черговим зізнанням про себе. Виявляється, блогерка хоче дівчинку.

Дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова прославилася майже одразу, як офіційно вийшла заміж за чоловіка. На це вплинув скандал, який розгорнувся в родині: Катя була концертною директоркою артиста, також його коханкою. Музикант стверджував, що не може розлучитися з дружиною Ларисою через те, що його син Павло хворий, і не витримає цього. Так продовжувалося декілька років, аж поки ситуація не розплуталася.

Віктор Павлік забрав сина у молодої дружини Репяхової та зробив те, чого вона так боялася
Дружина Віктора Павліка натякнула на вагітність другою дитиною

Катерина вирішила, що буде розвивати особистий мікроблог, і ця ідея принесла їй ще більшу популярність. Зараз дівчина виконує обов’язки директорки, заробляє гроші через Instagram, а також займається власним бізнесом — Катя відкриває магазин дитячого одягу.

Дружина Віктора Павліка натякнула на вагітність другою дитиною

На даний момент у зірок є одна спільна дитина — однорічний Михайлик. Однак Катя вже починає активно інтригувати публіку можливим поповненням в родині. Так, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр свого товару: маленьких дитячих шкарпеток. У дописі до фотографії вона заявила, що хоче народити дівчинку.

Дружина Віктора Павліка натякнула на вагітність другою дитиною

Ця заява виглядає дуже підозрілою з огляду на те, що не так давно у Репяховою запитали, чи не може її погане самопочуття бути наслідком її вагітності, на що блогерка не змогла відповісти і заявила, що така імовірність існує, але вона збирається перевірити цю версію. Результатом своєї перевірки з підписниками вона не поділилася, тож цілком імовірно, що Катерина може готуватися до народження другого малюка.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.