Хелловін на “Танцях з зірками”: Чапкіс заволодіє темрявою, а партнери станцюють з іншими

На паркеті "Танців з зірками" вирішили влаштувати власну танцювальну вечірку на честь Хелловіну.

Кожний ефір готує учасниками все нові і нові випробування, а глядачів тішить сюрпризами.

10-ий пост хелловінський ефір збудує на паркеті загадковий замок з містичними істотами, якими і стануть учасники проекту “Танці з зірками”. На глядачів чекає зустріч з князем темряви, Франкенштейном та медсестрою Мілдред Ретчед, на яких перетвориться сувора суддівська трійка. Про містичні перетворення організатори шоу розповіли на офіційній сторінці “Танців з зірками” у мережі Instagram. Ролі розподілені, тож зустрічайте:

У ролі князя темрви Григорій Чапкіс

Франкенштейна зіграє вимогливий і справедливий Влад Яма.

А образ темної медсестри дістався примі-балерині Катерині Кухар.

Прихильники проекту вже ознайомилися з образами суддів і дуже здивувалися, що образ графа Дракули дістався саме Григорію Чапкісу. Всі вважали, що князем темряви буде Дан Балан. Проте уважні фоловери зауважили, що незмінна ведуча проекту “Танці з зірками” Тіна Кароль казала, що Дан Балан єдиний Дракула.

А от з вибором образу для Катерини Кухар прихильники погодилися, зауваживши, що їй личитиме таке амплуа. Дехто запропонував для балерини образ Мелефісенти, проте організатори випередили фоловерів і підібрали цей образ для Катерини Кухар минулого року.

А от образ Влада Ями ніхто з фоловерів не обговорював. Всіх найбільше цікавив Дан Балан. Не обійшлося і без критики суддів і всього проекту. Також дехто поцікавився на кого ж перетворться Тіна Кароль.

Традиційно глядачам запропонували відгадати запрошеного суддю проекту. І. судячи з відповідей, деякі не заспокояться поки не побачать у шоу Дана Балана. Окрім молдавського співака глядачі пропонували варіант з наталією Могилевською, Лесею Нікітюк, Анною Різатдіновою і Ксенією Мішиною.

Учасники теж не залишаться осторонь і розкажуть на паркеті історію стосунків у образах містичних істот. Окрім цікавих образів учасників чекає ще одне випробування, а саме станцювати містичну постановку з новими партнерами.

Має бути цікаво, страшно і містично. Словом, буде страх як цікаво.

Схожі статті