“Не зважаючи на події”: Леся Нікітюк показала помолоділе личко і розповіла про пластику — у 34 без цього ніяк?

Леся Нікітюк — популярна українська білявка, яка вражає красою і витонченістю. Їй 34 роки, але виглядає вона точно не на свій вік. Нещодавно ведуча показала фото з косметології, невже таки пластика у зірки була?

Популярна білявка Леся Нікітюк стала справжнім кумиром для мільйонів. Ведучу знають і люблять завдяки проєкту “Орел та Решка”. Проте, до того гумористка пройшла непростий шлях до успіху. Починала відома хмельничанка із гри КВК. Згодом прийшла на проєкт “Розсміши коміка”.

Нині ж ведуча активно займається волонтерською діяльністю. Київ вона полишила ще у перші дні війни. Повернулася до батьків у рідну область. Проте, склавши руки не сиділа. Леся почала шукати житло для переселенців, зустрічати знедолених українців та готувати обіди для тих, кому довелося полишити свій дім. Популярна білявка самостійно інспектувала хати, які віддавали мешканцям Донеччини, Луганщини, Харківщини.

Як виглядає наречений Лесі Нікітюк
Леся Нікітюк показала помолоділе личко і розповіла про пластику

Та нещодавно ведуча натякнула, що попри війну, знаходить час і на себе. Нікітюк показала фото з косметологічної клініки. Зірка наголосила, що пишається всіма, хто підтримує нині економіку та не боїться працювати у важкі часи. Зі своєю знайомою косметологинею артистка зробила спільне фото та поділилася думками, щодо індустрії краси у воєнний час:

“Не зважаючи на страшні події, які відбуваються навколо нас, ми все рівно намагаємось жити, мріяти та планувати своє майбутнє! Хочу познайомити вас зі своєю подругою-косметологом, історія якої мене мотивує. З перших днів повномасштабної війни вона не перестає працювати, дякуючи своєму колективу зарплатнею, країні податками, та звісно ж підтримує ЗСУ! Вона кожен день робить українців ще красивішими і молодшими без радикальних змін, щоб оточуючі не здогадались, що ті побували в її руках”

Леся Нікітюк показала помолоділе личко і розповіла про пластику

Проте підписники ведучої такі фото не оцінили. У коментарях здійнявся шквал критики у бік штучної вроди. Користувачі інстаграму написали:

  • “Всі вже з варениками замість губ”
  • “На жаль, косметологу, який так неприродно виглядає, себе не довірю”
  • “Це нам би так хотілось, щоб оточуючі думали, що у нас від природи українські губи-вареники і зморшки тільки у тих, хто є їх палким шанувальником”

Нагадаємо, що Леся Нікітюк також була ведучою проєкту “Хто зверху?”.

Схожі статті