Олексій Арестович розповів, скільки раз насправді був одружений і скільки дітей доводиться виховувати (ВІДЕО)

Олексій Арестович за короткий період став справжнім улюбленцем українок. Навіть сама Оля Полякова називає його особистим заспокійливим. Про своє життя та ідеї створення відеороликів позаштатний радник голови ОПУ розповів у ному інтерв'ю.

Олексій Арестович. Його відео обожнюють українки за заспокійливий голос, приємні інтонації. Навіть у найстрашніші дні багато хто лягав спокійно спати після розповідей позаштатного радника голови ОПУ.

Дуже швидко політичний діяч став популярним блогером і мрією незаміжніх дівчат. Та, виявляється, цей наречений вже зайнятий. Тривалий час було відомо лише про нинішню дружину знаменитості, але нещодавно він розповів, що обраниць було декілька. Також виховує він не одну свою дитину.

Що відомо про дружин Олексія Арестовича?

До недавна було відомо, що в Олексія було два шлюби. Нинішню обраницю звати Анастасія. За словами зірки, вона спокійно ставиться до численних прихильниць і навіть може пожартувати з цього приводу. Проте, до неї вже були також інші дружини. Як зізнався сам Арестович, до РАГСу відзначати своє весілля ходив тричі. Стільки ж разів ходив туди, аби отримати свідоцтво про народження дитини. У популярного чоловіка дві доньки та один маленький синочок.

Олексій розповідає, що своїх малюків він їх мало у чому може обмежити:

“Я дуже балую дітей. Я все дозволяю. Чого мої численні дружини не радять. Так, у мене від кожної із трьох дружин по дитині. Я не перенавантажував жодну з них. У нас добрі стосунки. І між ними всіма теж, вони спілкуються”, — повідав Головний мачо країни.

Олексій Арестович розповів, скільки раз насправді був одружений

З нинішньою коханою він познайомився у 2014-му році. Так і ідуть разом цією стежиною життя. Подружжя часто прогулюється столичним Подолом, їх фанати можуть зустріти навіть у простій кафешці.

Нагадаємо, що Олексій Арестович має кінематографічний досвід. Він знімався у фільмах, а ще й у рекламах. Проте, нині працює над військово-політичними питанням та повертатися на сцену не збирається.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.