Злата Огнєвіч показала свою маму, яка скоро стане бабусею: вагітний животик популярна донька вже теж не ховає

Злата Огнєвіч показала свою щасливу маму, яка відзначила свій День народження. Нині у моложавої жінки є один секрет: скоро вона стане бабусею. Невже співачка таки завагітніла? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Злата Огнєвіч. Ця яскрава героїня матеріалу завжди наголошувала на тому, що дуже хоче обзавестися родиною та мріє про діток. Саме тому минулого року зірка відважилася піти на проєкт “Холостячка”. Там вона зустріла кохання: Андрій Задворний здавався для неї майже ідеальним кандидатом, але за місяць все пішло шкереберть. Проте зараз сімейство співачки очікує омріяне поповнення

Злата Огнєвіч зізналася у стосунках з одруженим чоловіком
Злата Огнєвіч показала свою маму, яка скоро стане бабусею

.

Що відомо про майбутню бабусю — маму Злати Огнєвіч?

Маму знаменитості звати Галина Василівна Бордюг. До речі, таке саме прізвище носить насправді і сама знаменитість. Її ж ненька — педагог та знавчиня мови і літератури. Чимало часу пропрацювала у цій галузі. Проте, захоплення філологічною наукою не заважає їй бути сучасною жінкою: вона веде блог в Інстаграмі та полюбляє фотографуватися. Звісно багато записів у мережі присвячено зірковій донечці.

Злата же не приховує своєї любові до матусі і ніжно вітає її з головним святом — Днем народження. А ще Огнєвіч мріє звозити її у Францію, яку так вподобала жінка:

“Дякую, що була першою, хто повірив у мене. За наші перші співочі конкурси і твої сукні, які ти перешивала і віддавала мені для виступів. Дякую, що ти справжня мама. Така, яка і має бути, на іншу я би не погодилась”

Хто народиться у родині Злати Огнєвіч?

Співачка всю себе віддає творчості і сцені, а ось її сестра — вже вийшла заміж та очікує на маля. Животик вже було видно під час церемонії з-під весільної сукні, тож Галина Василівна скоро буде пестити на руках онука чи онучку.

Злата Огнєвіч показала свою маму, яка скоро стане бабусею

До речі, Юлія (сестра співачки) також має власний блог, де за її життям та пригодами стежить чимало підписників.

Злата Огнєвіч показала свою маму, яка скоро стане бабусею

Нагадаємо, що справжнє ім’я Злати — Інна Леонідівна, проте творчий псевдонім став артистці, як рідний.

Схожі статті