Ольгу Фреймут застукали з бляшанкою хмільного і насінням: лузала, задерши ноги, а оператори все зафільмували

У мережі гадають, з кого Злата Мітчелл бере приклад бунтарської поведінки? Виявилось, що зіркова мама свого часу дала жару на телебаченні: могла навчити не тільки випивати, а й лайливим висловам. Невже Оля Фреймут може зрадити своїм принципам?

Усім відома стара приказка “від осики не народяться апельсинки”, яка і сьогодні не втрачає свою актуальність. Діти завжди схожі на своїх батьків, хочемо ми цього чи ні. Навіть якщо нема зовнішньої  схожості, то успадкується характер, темперамент чи звички.

Прихильникам завжди було цікаво, на кого схожа дочка ревізорки Фреймут, Злата Мітчелл. Дівчина виховувалась по усім канонам інтелігенції, але 16-річний підліток виявилась ще тою бунтаркою, незгодною переймати на себе образ правильної та вишуканої мами. Юна леді замість курсів етикету танцює на вечірках, а довгі сукні пастельних кольорів замінює на відверті та кричущі образи.

Ольгу Фреймут застукали з бляшанкою хмільного

В інтернет-просторі з’явилось відео розважального характеру, де Оля Фреймут, в костюмі ділового стилю, закидає ноги на крісло та з посмішкою відкриває пляшку з алкогольним напоєм. За вухо знаменитість встромила цигарку та лузала соняшникове насіння перед об’єктивами камер. Мабуть, все ж таки, телеведуча не все життя була інтелігентною жінкою та дозволяла собі розважитись у молоді роки. Та насправді таке наша леді могла дозволити собі лише заради шоу “ОЛЯ”, де ці всі типи поведінки і висміювалися.

Ольгу Фреймут застукали з бляшанкою хмільного

Іноді знаменитість не нехтує використанням “червоного слівця”. В інстаграмі зірка розповіла, що використовує нецензурну лексику у повсякденному житті.

“Зараза. Або коли гнів переповнює — тоді це матюк на букву “Б”. Іноді краще матюкатися, ніж бути підступною людиною”, — зізналась Оля Фреймут.

Пані Оля підкорила серця мільйонів своєю сміливістю, елегантністю та почуттям гумору. Цікаво, що справжнє прізвище телеведучої — Коник. А Фреймут, це дівоче прізвище матері, яке журналістка взяла собі за псевдонім.

Нагадаємо, що артистка — мама трьох дітей. Найстарша донька, Злата, навчається у США, а на літо переїхала до рідного батька у Британію. Менші діти, син Валерій та дочка Євдокія з початку війни виїхали за кордон разом з зірковою мамою, але своє точне місцеперебування зараз знаменитість не видає.

Схожі статті