Як виглядає і чим займається колишня дружина Андрія Хливнюка: виховує дітей сама, поки співак на фронті

Не завжди вдається побудувати сім'ю один раз і назавжди, навіть коли за спиною десятки років життя під одним дахом. Як живе колишня фронтмена "Бумбоксу" та чи чекає з війни батька своїх дітей? 

Вокаліст гурту “Бумбокс” вже п’ятий місяць знаходиться на фронті та боронить рідну землю від загарбування. Змінивши сцену на окоп, а оплески шанувальників на гуркіт бойової артилерії, співак не забуває підтримувати зв’язок з підписниками — викладає фотографії з передової та закликає жертвувати гроші у благодійний фонд, для допомоги ЗСУ.

Наприкінці 2021 року виконавець повідомив шанувальників, що розлучається зі своєю дружиною, Анною Копиловою. Жінка працює арт-директором видання “Основи”.

Пара познайомилась ще у студентські роки та офіційно одружились у 2010 році. За десять років шлюбу подружжя народило двох дітей, вихованням яких і раніше займалась переважно Аня, а зараз взагалі їх добробут лежить тільки на її плечах, поки батько спадкоємців несе службу.

В інтерв’ю “Зірковому шляху” виконавець зізнався, що йому дуже не вистачає рідних.

“Я сумую за дітьми. А дзвонити я не можу.  Мене розмазує одразу. Я тільки подзвоню, ми поговоримо, вона скаже: “Тато, а скоро вже закінчиться війна? Я хочу додому”. Я потім не можу працювати нормально”, — поділився артист.

Як виглядає колишня дружина Андрія Хливнюка?

Екс-дружина Андрія залюбки експериментує зі своєю зовнішністю. Жінка без вагань може відрізати волосся надзвичайно коротко або перефарбувати його у синій колір. Відомо, що Анна закінчила факультет журналістики, знає декілька іноземних мов та являється дочкою колишнього заступника міністра фінансів України.

Як виглядає і чим займається колишня дружина Андрія Хливнюка

Колишні закохані розлучились через 10 років спільного життя і хоч співак категорично не бажав розповідати подробиці даної ситуації, у ЗМІ просочилася інформація, що рішення піти з сім’ї прийняла саме дружина виконавця, але причини цього рішення не були оголошені.

Нагадаємо, що Андрій Хливнюк створив музичний гурт “Бумбокс” ще у 2004 році.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.