Тоня Матвієнко на очах Арсена Мірзояна та дітей засідлала жеребця: не Роман Скорпіон, але теж красень (ФОТО)

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян виглядають, як ідеальне подружжя українського шоу-бізнесу. Проте, інколи виникають чутки про те, що у співаків можуть бути і сторонні стосунки. Проте, варто лише подивитися останню фотосесію зірок і все стає на свої місця.

Тоня Матвієнко нещодавно опублікувала світлини в Інстаграмі, які викликали буремне обговорення серед прихильників співачки. Красуня з білосніжним волоссям гордо засідлала потужного жербця, наче справжня професіоналка. Співачка дуже гарно виглядає верхи на коні, а поруч із нею прямує у шоломі Арсен Мірзоян. Разом зі знаменитим подружжям на іподромі побувала і їхня маленька донечка Ніна, яку, до речі, назвали на честь легендарної бабусі.

“Неймовірний день, такі емоції запам’ятовуються назавжди, дякуємо”, — написала під світлинами артистка.

Тоня Матвієнко на очах Арсена Мірзояна та дітей засідлала жеребця

Чому Тоні Матвієнко часто приписують стосунки з Романом Скорпіоном?

Як і будь-яка прогресивна співачка, Антоніна не стоїть на місці та пробує себе у різних образах та проєктах. Найяскравішим, звісно був “Голос країни”, проте після нього у Матвієнко почався справжнім пік популярності. За її життям у мережі стежить понад 100 тисяч підписників, а співпрацювати з голосистою знаменитістю бажає багато музикантів.

Роман Скорпіон, молодий виконавець, родом з Галичини, записував з нею ніжні ліричні пісні. Звісно, як і у кожній любовній композиції, у ній присутні двоє. У кліпах знаменитості часто тримають за руки і навіть обіймаються. Такі яскраві кадри і породили низку чутків про те, що зірки можуть мати роман.

Тоня Матвієнко на очах Арсена Мірзояна та дітей засідлала жеребця

Пригадували це Тоні особливо часто після її розповідей про плани на розлучення з Арсеном Мірзояном. Співачка говорила, що мала певні конфлікти з обранцем, але сила любові перемогла всі чвари.

Нагадаємо, що Матвієнко вийшла заміж вдруге у 2017-му році. Проте, після початку війни їй довелося розділитися з коханим. Разом з дітьми популярній білявці довелося виїхати закордон, адже небезпека дійшла майже до Києва. Та зараз родина вже возз’єдналася і щасливо проводить свої дні.

Схожі статті