“Якесь божевілля”: дружину Мохаммада Захура Камалію обвели навколо пальця та підставили під час війни

Знаменита українська співачка Камалія розповіла, що стала в черговий раз жертвою шахраїв через своє відоме ім'я. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Камалія вже не вперше стає жертвою шахраїв. Для знаменитостей це серйозна проблема, адже з появою соціальних мереж стало дуже просто використовувати їхнє ім’я для реалізації злочинних планів. Нещодавно так сталося із найбагатшою артисткою України, яка знову була вимушена виправдовуватися перед своєю аудиторією та попереджати їх про небезпеку, що може очікувати на ни через їхню любов до її творчості.

Дружину Мохаммада Захура Камалію обвели навколо пальця

Камалія вперше розповіла, чому її покинув чоловік Мохаммад Захур
Дружину Мохаммада Захура Камалію обвели навколо пальця

Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншоти публікації шахраїв, які діяли на Facebook. Злочинці від імені артистки влаштували розіграш, який на своїй меті мав обчистити кишені фанатів артистки.

Зірка нагадала, що будь-які заходи проводить лише на офіційних сторінках, і в черговий раз вказала їхні адреси. Також Камалія підкреслила, що зараз не проводить жодних розіграшів, марафонів, тощо.

Не варто і казати, що реакція її підписників була дуже емоційною. Хтось відверто лаявся у коментарях, хтось ділився негативними емоціями у зв’язку з тим, що в цьому світі повно недобрих людей.

Дружину Мохаммада Захура Камалію обвели навколо пальця

Нагадуємо, що не так давно, я потрапила в ще одну дуже неприємну ситуацію. Журналісти неправильно трактували її розповідь про передані Україні винищувачі. Співачці довелося виходити у прямий ефір та пояснювати, що її чоловік ніколи не закупляв винищувачі, але ще допоміг Пакистану передати їх нашій державі. Втім, мережею досі блукають чутки про те, що саме мільярдер зробив такий щедрий подарунок Україні.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.