“Ваш зять”: Ірина Білик витягла 76-річну маму Наташі Корольової на сцену і публічно облила Тарзана брудом

Знаменита українська співачка Ірина Білик вийшла на сцену та запросила на неї маму Наташі Корольової Людмилу Поривай. Співачка публічно принизила зятя жінки.

Як відомо чоловік знаменитої російської співачки українського походження Наташі Корольової Тарзан неодноразово висловився у підтримку російської агресії. Танцівник відкрито говорить про те, що схвалює цілі та методи Володимира Путіна.

Українська співачка Ірина Білик, помітивши тещу Сергія Глушка Людмилу Поривай, яка знаходилася у залі під час виступу зірки, відігралася, і публічно принизила чоловіка.

Ірина Білик зі сцени виговорилася матері Наташі Корольової

Так, під час концерту зірки в Маямі відбулася вельми видовищна подія. Ірина Білик під час виступу помітила у залі матір Наташі Корольової Людмилу Поривай та запросила її на сцену. Коли ж жінка опинилася поруч зі співачкою, вона голосно принизила її зятя:

Ірина Білик зі сцени виговорилася матері Наташі Корольової

“Ви чарівні, незважаючи на те, що ваш зять виявився г**ном. Я та всі українці знають, що ви всім серцем підтримуєте Україну. Якби більше таких матусь було там, за кордоном, ви розумієте, де саме, думаю, що ми всі жили б у світі, коханні”, – заявила співачка зі сцени.

Варто відмітити, що Людмила у цей момент була в одязі кольорів жовто-блакитного стягу. Потім Ірина передала мікрофон Людмилі, яка поділилася з аудиторією своїми власними почуттями. Вона заявила, що дуже підтримує Україну і повністю займає її сторону у цій нелегкій боротьбі. Також вона поділилася своїми переживаннями стосовно усіх родичів та близьких, які залишилися на її батьківщині і стали жертвами російської військової агресії.

Нагадуємо, що дочка Людмили Поривай Наташа Корольова також не проявляє себе під час війни. Артистка обрала мовчання, вочевидь, боючись за свою кар’єру в російській федерації.

Схожі статті