Дар’я Петрожицька розкрила карти про вихід з шоу “Танці з зірками”

Дар'я Петрожицька розповіла про стан після "Танців з зірками".

Акторка Дар’я Петрожицька з партнером по танцях розповіла, що за останні два місяці дуже втомилася і не могла продовжувати участь у проекті “Танці з зірками”. Про це зірка серіалу “Папік” розповіла на своїй сторінці в мережі Instagram і наприкінці дев’ятого ефіру популярного шоу.

Під знімками Дар’я подякувала всім за підтримку і можливість взяти участь у проекті. Не забула зірка поділитися і своїми думками щодо танців. Вона зауважила, що хоче і надалі займатися танцями, адже це красиво, незважаючи на те, що важко.

Прихильники зірки підтримали таке її рішення, адже хочуть бачити акторку живою і в нових серіях “Папіка”.  Вони зауважили, що улюблена учасниця пішла з проекту красиво і назвали дівчину героєм. На підтримку Дар’ї прихильники навіть трохи пройшлися по суддях, зауваживши несправедливість оцінок.

Дар’я Петрожицька зізналася, що останні два місяці жила майже без відпочинку. Вранці бігла на зйомки, на яких, за словами зірки, не могла зосередитися і псувала дублі. А увечері її чекало не ліжко, а репетиційна зала проекту “Танці з зірками”. На підтвердження шаленого ритму життя акторки на початку відео з виступом пари показали Дашу, яка з самого ранку біжить на зйомки зі стаканчиком кави в руках.

Ольга Сумська, яка того вечора танцювала з парою, після виступу зауважила, що Даша дуже старається і в неї все виходить. Але помітно, що дівчина втомилася фізично і морально.

У фінальному зверненні зірка “Папіка” попросила вибачення і розуміння у глядачів за цей крок і подякувала за підтримку, яку пара отримувала кожного ефіру.

Сподіваємося Дар’я Петрожицька відпочине і скоро ми побачимо її у навому сезоні і нових серіях “Папіка”.

Схожі статті