Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями на третьому триместрі: “Дівчинка має бути”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вразила фанатів запальними танцями на весіллі під час вагітності. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український телеведучий Григорій Решетник є багатодітним батьком. Зірка виховує трьох маленьких хлопчиків, які з’явилися на світ з невеличким інтервалом.

Григорій Решетнік та його дружина Христина повідомили, що у родині з'явиться донька
Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Їхня мама Христина — приклад ідеальної дружини, адже вона встигає вести особистий блог в соціальній мережі Instagram, який користується небувалою популярністю, займається спортом та підтримує неймовірну фізичну форму, виховує активних дітлахів і навіть встигає брати участь у невеличких проектах чоловіка.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Григорій не приховує того, що пишається благовірною і всіляко дає це зрозуміти завдяки різним публікаціям в соцмережах. Наприклад, нещодавно він оприлюднив у своєму мікроблозі архівне відео, на якому вагітна Христина, знаходячись на останньому триместрі, запалює на весіллі.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Величезний живіт для майбутньої матусі не перепона, вона щаслива і насолоджується моментами разом з коханим. Звісно, користувачі мережі дуже тепло сприйняли ролик, і почали ділитися власними враженнями.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Зокрема велика кількість людей побажала парі четверту дитину. Зокрема, фанати пари мріють почути про те, що в них народиться дівчинка. Власне кажучи, Григорій та Христина і самі не проти час від часу пожартувати про наступне поповнення в родині, імена для інших дітей та мрії про те, що в них народиться спадкоємиця.

Христина не заперечує імовірності, що у майбутньому в них з Григорієм все ж таки з’явиться дочка. Зіркові батьки дуже люблять своїх дітей і готові працювати над збільшенням і так немаленької родини.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".