Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями на третьому триместрі: “Дівчинка має бути”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вразила фанатів запальними танцями на весіллі під час вагітності. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український телеведучий Григорій Решетник є багатодітним батьком. Зірка виховує трьох маленьких хлопчиків, які з’явилися на світ з невеличким інтервалом.

Григорій Решетнік та його дружина Христина повідомили, що у родині з'явиться донька
Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Їхня мама Христина — приклад ідеальної дружини, адже вона встигає вести особистий блог в соціальній мережі Instagram, який користується небувалою популярністю, займається спортом та підтримує неймовірну фізичну форму, виховує активних дітлахів і навіть встигає брати участь у невеличких проектах чоловіка.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Григорій не приховує того, що пишається благовірною і всіляко дає це зрозуміти завдяки різним публікаціям в соцмережах. Наприклад, нещодавно він оприлюднив у своєму мікроблозі архівне відео, на якому вагітна Христина, знаходячись на останньому триместрі, запалює на весіллі.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Величезний живіт для майбутньої матусі не перепона, вона щаслива і насолоджується моментами разом з коханим. Звісно, користувачі мережі дуже тепло сприйняли ролик, і почали ділитися власними враженнями.

Вагітна дружина Григорія Решетніка вразила запальними танцями

Зокрема велика кількість людей побажала парі четверту дитину. Зокрема, фанати пари мріють почути про те, що в них народиться дівчинка. Власне кажучи, Григорій та Христина і самі не проти час від часу пожартувати про наступне поповнення в родині, імена для інших дітей та мрії про те, що в них народиться спадкоємиця.

Христина не заперечує імовірності, що у майбутньому в них з Григорієм все ж таки з’явиться дочка. Зіркові батьки дуже люблять своїх дітей і готові працювати над збільшенням і так немаленької родини.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.