Переможець Холостячки Олександр Еллерт кинув Мішину після примирення та втік до США: “Не проклинайте”

Знаменитий український гуморист та комік Олександре Еллерт вразив своїх фанатів новиною про те, що він покинув Україну та поїхав у Сполучені Штати Америки.

Незадовго до початку повномасштабної війни на території України переможець романтичного шоу “Холостячка” Олександр Еллерт дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому заявив, що має намір і надалі боротися за серце колишньої обраниці Ксенії Мішиної.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної
Переможець Холостячки Олександр Еллерт втік до США

Наприкінці лютого чоловіку таки вдалося повернути акторку, але ненадовго. Справа в тому, що екс-холостячка евакуювалася саме з Олександром. У Буковелі пара возз’єдналася, але до довгострокових стосунків так і не дійшло.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт втік до США

Певний час гуморист відкрито займався волонтерством. Зокрема чоловік надавав захисникам України автомобілі. Тим не менш, це не допомогло йому порозумітися з користувачами мережі, які нещодавно почали активно засуджувати коміка.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт втік до США

Справа в тому, що Олександр оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію на березі океану. У дописі до неї чоловік повідомив про те, що знаходиться в Сполучених Штатах Америки, і, передчуваючи активний осуд, просто попросив не проклинати його.

У коментарях фанати зірки розподілилися на два табори: одні вважають, що Олександр має право пересуватися земною кулею, як йому завгодно, тим паче, що він фінансово допомагає своїй країні, інші не розуміють, чому Еллерт вважає, що має право виїхати, поки інші чоловіки віддають своє життя на фронті.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт втік до США

Варто відзначити, що мету своєї поїздки Олександр не обізначив. Ба більше, на даний момент у Олександра немає жодних контрактів на батьківщині, тому його нічого не тримає. Втім, є висока імовірність того, що Олександр планує повернутися найближчим часом.

Схожі статті