Наталія Могилевська зізналася, що разом з обранцем поїхала за кордон через пологи: “Народився хлопчик”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська вперше розповіла про те, що була вимушена виїхати за кордон разом зі своїм обранцем через пологи сестри.

Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська після початку повномасштабної війни на території України залишалася на батьківщині та робила усе можливе, що може зробити артист для своєї країни. Зірка не евакуювалася, а натомість роз’їжджала країною та давала благодійні чи безкоштовні концерти.

Через деякий час стало відомо, що цю справу вона розділила зі своїм новим обранцем. Втім, особистість чоловіка Наталія розкривати відмовилася.

Наталія Могилевська поїхала за кордон через пологи

Наталія Могилевська розповіла про бажання стати мамою
Наталія Могилевська поїхала за кордон через пологи

Тим не менш, зірка вирішила розповісти аудиторії про те, хто підкорив її серце. Виявляється, її обранець не тільки добра людина, адже увесь цей час займається волонтерством, а і достатньо смілива.

Саме він заради своєї коханої погодився відвезти її вагітну сестру до Франції. Родичка Наталі Могилевської знаходилася на останніх термінах вагітності, і деякий час навіть провела у бомбосховищі. У себе вдома зірка приймала 9 чоловік, тому для жінки ці умови були неприйнятні. Врешті-решт, і народжувати за кордоном було-б набагато спокійніше. Тому пара прийняла рішення евакуювати жінку, де вона зможе спокійно дати життя малюку. Про це зірка повідомила під час інтерв’ю у шоу “Сніданок з 1+1”

“Ми разом із коханим допомогли поїхати моїй сестрі до Франції. Вона народила хлопчика”, – поділилася Могилевська.

Тож незабаром після цієї поїздки стало відомо, що у Наталі Могилевської народився племінник.

Варто відзначити, що багато вільного часу Наталя Могилевська також присвятила прихистком, де зараз знаходяться українські сироти. Щодо всиновлення артистка не квапиться щось говорити, адже раніше розповідала про те, що була б не проти забратм дитину. Однак, в неї досі немає чоловіка, який взяв би на себе таку відповідальність. Адже для цього необхідний шлюб та сім’я.

Схожі статті