Як виглядає зараз 49-річний Олег Винник: лишився за кордоном без багатств, з хворобою і приховує обличчя

Стало відомо, як виглядає Олег Винник через півроку з початку повномасштабної війни в Україні. Вигляд повелителя вовчиць дійсно вражає. Детальніше в статті.

Творчість знаменитого українського виконавця Олега Винника підкорила його майбутніх шанувальників одразу. Однак, не меншу роль зіграла і його харизма, а також зовнішність. Над останнім Олег багато працює, адже в 49 років важливо зберігати підтягнутий та свіжий вигляд.

Як виглядає зараз 49-річний Олег Винник

Стало відомо, який діагноз Олег Винник приховує і від чого лікується у Німеччині
Як виглядає зараз 49-річний Олег Винник

Після початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України співак зник з інформаційного простору. Користувачі мережі були впевнені, що він втік з України, і саме тому не дає про себе знати. Через декілька місяців з’ясувалося, що ця версія відповідала дійсності.

Співак насправді рушив до Німеччини, де за словами його адвоката, проходить лікування. Який саме діагноз у повелителя вовчиць достовірно невідомо. Втім, він активно працює над благочинними проектами, і увесь цей час таємно передавав захисникам України автомобілі від власного фонду.

Однак, не менш вражаючою є новина про зміни у зовнішності зірки. У зв’язку з відсутністю концертів повелитель вовчиць дозволив собі трохи розслабитися. В результаті його пофарбоване волосся посивіла, а на обличчі з’явилася борода.

Як виглядає зараз 49-річний Олег Винник

Власне кажучи, знаменитість перевтілився настільки, що впізнати його у натовпі було-б майже неможливо. Тим паче, що Олег носить головні убори та окуляри.

Варто відмітити, що від його бек-вокалістки та дружини Таюне також немає жодних новин. Фанати сприймають це як ще один доказ того, що насправді пара одружена і тому дотримується однакової моделі поведінки, яка подобається далеко не всім.

Схожі статті