ТОП-5 найромантичніших моментів між Єгором Гордєєвим і Нелею Шовкопляс: поцілунки, танці та “хімічні” погляди

Відомі українські телеведучі Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс за час роботи разом сильно здружилися. Втім, фанати помічають між ними дещо більше.

Хоча Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс постійно проводять час разом, їх об’єднують дружба та співробітництво, але ніяк не кохання. Прийнамні за офіційною версією. Втім, взаємодія між співведучими буває настільки ніжною, гармонійною та легкою, що глядачам час від часу здається, ніби між цими двома от-от зародиться велика любов. Давайте згадаємо моменти, коли романтична атмосфера в студії починала бити рекорди.

Неочікуваний поцілунок

Єгор Гордєєв поцілував Нелю Шовкопляс на очах у всіх. Скріншоти особистої сторінки Єгора

Поки Неля Шовкопляс сиділа за столом та вела ефір, її партнер проходив позаду повз, і в якийсь момент вирішив поцілувати ведучу у маківку. Ба більше, коли Гордєєв робив це, він стис Нелю за плечі та затримався біля її голови, наче стримуючи порив почуттів. Шовкопляс цього не очікувала і відреагувала дуже емоційно.

Репетиція танцю

ТОП-5 найромантичніших моментів між Єгором Гордєєвим і Нелею Шовкопляс

Напередодні Нового року Єгор Гордєєв на репетиції танцював у парі з Нелею. Танцювальні па включали в себе усі можливі контакти, які більше личать закоханим. Тим не менш, партнери з задоволенням проводили час разом. Коли Єгор помітив, що їх з партнерокою знімають на камеру, він припинив танцювати та підійшов до оператора, пригрозивши йому кулаком.

Дзвінок з Албанії

Вийшовши разом на зв’язок зі студією з Албанії, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс не помітили, що виглядали наче подружжя. Користувачі мережі називають такі моменти “хімією”. Але хто зна, як обидва почувалися насправді?

Довгоочікувана розмова

Більшість глядачів помітили зміну в настрої Єгора, коли до студії підключилася Неля. Гордєєв буквально засяяв, щойно до розмови приєдналася його партнерка, і слова тут зайві.

Це не Джек та Роза, а Єгор і Неля

ТОП-5 найромантичніших моментів між Єгором Гордєєвим і Нелею Шовкопляс

Не менш красномовним є фото телеведучих в образі герої Титаніку Джека та Рози. Ведучий ніжно обхопив свою партнерку за талію, і мабуть не думав, наскільки теплим та романтичним вийде кадр. Ненароком, але зірки перестаралися.

Схожі статті