Наталія Могилевська засвітила вагітний живіт та розповіла про материнство: зірка зізналася про поповнення

Наталія Могилевська — популярна естрадна зірка, яка із задоволенням ділиться з прихильниками особистим. Зірка розповідала такі подробиці, як заміжжя та планування дітей. Що відомо про вагітність знаменитості?

Наталія Могилевська. Героїня цього матеріалу здобула популярність ще у 1990-х роках. Її пісні просто розривали чарти, а концерти ставали подією у місті. З ростом впізнаваності, збільшувалася кількість фанатів, яких цікавив вже більше не тільки сам творчий шлях, а й особисте життя зірки. А воно у зірки було дуже насиченим: в обранці знаменитості приписували навіть Влада Яму.

Наталія Могилевська у шоу Співають всі
Наталія Могилевська засвітила вагітний живіт

Що відомо про чоловіків Наталії Могилевської?

Наталія Могилевська завжди була однією з завидних наречених української естради. Офіційно виходила заміж двічі. Проте, і досі ходять чутки про те, що зі своїм першим продюсером, Олександром Ягольником, вона була у цивільному шлюбі. До речі, у 2013-му році  чоловік ошелешить публіку своїм зізнанням про спільне життя зі співачкою: він у мережі опублікує одкровення про те, що начебто зробила артистка з ненародженою дитиною.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Наталія Могилевська засвітила вагітний живіт

Опускаючи всі неприємні для Могилевської подробиці цієї історії, слід зазначити, що Наталія вийшла із ситуації дуже гідно: вона не стала використовувати її на користь піару, а обрубала кінці, подавши позов до суду.

Скандалу не сталося, а Ягольник навіть боїться згадувати ім’я колишньої. Сама ж зірка також воліє не вертатися до цієї теми.

Що відомо про вагітність Наталії Могилевської?

У співачки до 46 років ніколи не було власних дітей. Проте, образ вагітної вона приміряла не раз. А про себе думає так: коли настане час пізнати осмислено материнство наповну, воно прийде до неї.

Наталія Могилевська поділилася планами на дітей
Наталія Могилевська засвітила вагітний живіт

Цікаво, що нещодавно у родині Наталії відбулося довгоочікуване поповнення: сестра артистки народила хлопчика. Пологи, заради безпеки матусі та малюка, проходили закордоном у Франції. Карапуз народився здоровеньким та міцним.

Нагадаємо, що нині Могилевська пробує себе і у театральній діяльності.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.