Слава Фролова розповіла про своє складне материнство: дочка пішла у небуття, а син — з непростим синдромом

Відома ведуча Слава Фролова поділилась з шанувальниками трагічною історією свого життя. Чому материнство знаменитості не можна назвати щасливим та чому горе продовжує переслідувати її сім'ю? 

Материнство — скільки ніжності та любові приховано в цьому слові. Кожна жінка мріє відчути це безмежне, всесвітнє кохання, подарувавши цьому світу нове життя. Безумовно, народження дітей це велике щастя, але не у всіх материнство проходить безтурботно.

Талановита, епатажна та яскрава суддя шоу “Україна має талант”, Слава Фролова, на власному досвіді дізналася, що доля буває жорстокою.

Усім відомо, що артистка має двох дітей. Але імені батька малюків знаменитість до цього часу продовжує тримати у таємниці. Невідомо навіть, чи приймає участь батько у вихованні сина та доньки, чи це цілком і повністю лежить на жіночих плечах Слави.

Одного разу у своєму фейсбуці ведуча поділилась жахливою новиною — була ще одна дитина. Багато років тому Фролова народила первістка, але дівчинка померла ще зовсім маленькою від вродженої вади серця.

Слава Фролова розповіла про своє складне материнство

“Мені було не просто зважитися на цей пост.  У папці з дитячими документами лежать три папери: 2 свідоцтва про народження та 1 про смерть. У мене було 3 дитини. Всім знайомий вислів “батьки не повинні ховати своїх дітей”, насправді, я поняття не мала наскільки цей жахливий вираз, поки порок серця не забрав мою першу дитину. І з того моменту, все що було ДО, залишилося за невидимою межею, а я досі живу в ПІСЛЯ”, — зізналася знаменитість.

Старші діти, син та донька, росли чудовими та талановитими. Здавалося, темні часи залишились позаду та попереду чекають радісні моменти життя. Але доля підкинула і без того втомленій матері нове випробування — особливості розвитку сина. 17-річний юнак має одну із форм аутизму, синдром Аспергера. У людей з таким розладом втрачається емпатія, тобто здатність співчувати, та важко дається спілкування з соціумом. Про це співачка розповіла у своєму інстаграм.

“Йому все ж таки вдалося вирости дбайливою і чуйною людиною. Я знаю, як йому складно було, і як складно буде, але я також знаю, що він з усім впорається. А я підтримаю у всьому”, — зазначила знаменитість.

Нагадаємо, що з 2012 року Слава Фролова є засновником проєкту підтримки молодого мистецтва України “Slava Frolova-Group”.

Схожі статті