З’ясувалося, що у Дзідзьо і Олі Цибульської є спільна дитина: фото облетіло мережу — на кого схожий малюк?

Оля Цибульська та Дзідзьо ошелешили фанатів, показавши фото з сином. Чому відомі артисти приховували малюка, але таки вирішили розкрити секрет?

Плітки про таємні романи вже стали невід’ємною частиною життя зірок. Особливо ласим шматочком для публіки є неодружені артисти. Чим довше чоловік холостякує, тим більше романів йому приписують. Українського співака Дзідзьо підозрюють у стосунках майже з кожною жінкою, яка знаходиться з ним поряд понад п’ять хвилин, особливо після його офіційного розлучення із дружиною.

Колишня дружина Дзідзьо Славія порвала з новим коханим і знову прокинулася разом з колишнім
У Дзідзьо і Олі Цибульської є спільна дитина

Вже не один рік фанати артиста мають припущення, що він приховує романтичні відносини зі співачкою Ольгою Цибульською, яка, за тими ж плітками, і стала причиною розпаду шлюбного союзу колеги. І це не дивно, бо знаменитості багато часу проводили разом, записуючи сумісні треки.

Цікаво, що замість того, щоб спростувати дані чутки, співаки вирішили розважитися та підлити масла у вогонь. Михайло та Ольга на своїх сторінках в інстаграмі виклали фото, де тримають на руках немовля.

“Вітайте нас”, — написав Дзідзьо під фото.

Коментарі одразу закипіли словами здивування, привітаннями та побажаннями рости малюкові здоровим та щасливим.

Невже в цей раз фанати не помилися та правда була на їхньому боці? Історія майже склалася у казку з щасливим кінцем, аби тільки хитрі співаки не приховали одну деталь — син спільний, але не рідний. Ольга Цибульська та Дзідзьо стали хрещеними батьками дитини своєї колеги Надії.

Надія являється менеджером виконавця та знімається у його кліпах. Вона ще та загадкова особа, про яку майже нічого не відомо. Молода жінка тримає в таємниці свій вік, ім’я рідного батька свого малюка, та історію знайомства з Михайлом Хомою.

Чи планує Дзідзьо у майбутньому власних дітей?

Стало відомо, що у Дзідзьо є маленький син
У Дзідзьо і Олі Цибульської є спільна дитина

Журналісти “1+1” поцікавились у виконавця, чи не прокинуся у ньому “батьківський інстинкт”.

“Давно прокинувся. Але, раз — я не маю часу. Два – це дурна відмовка. Три — я не обділений дитячим коханням, адже маю багато маленьких фанів. Свої діти це дуже добре. І цьому настане час!”, — зазначив в інтерв’ю співак.

Нагадаємо, що Дзідзьо був одружений зі співачкою Slavia. Свої відносини пара розірвала у 2021 році.

Схожі статті