Вагітній Насті Каменських не вдалося приховати положення: без Потапа їздить святими місцями заради майбутнього

Відома виконавиця Настя Каменських, що недавно повернулась в Україну без чоловіка, продовжує ховати живіт від публіки. У сторіс співачка показала дещо, що планує для свого майбутнього.

35-річна співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, багато років боролася із зайвою вагою. Постійні стреси, відсутність режиму сну та харчування нещадно призводили до набору зайвих кілограмів. Але Насті вдалося взяти силу волі в кулак та здивувати фанатів ідеальним, струнким тілом. Зараз зірка помітно округлилася, що не може приховати навіть просторий одяг.

Настя Каменських вперше прокоментувала чутки про розлучення з Потапом
Вагітній Насті Каменських не вдалося приховати положення

Коли одні люди можуть їсти величезні порції та залишатись стрункими, іншим достатньо лише подивитися на солодощі, як одразу ваги покажуть плюс. Співачка, скоріше за все, належить до другого типу. Знаменитість так швидко міняє пропорції свого тіла й одягає речі oversize,  що шанувальники кожного разу підозрюють улюбленицю у вагітності. Більше дивіться у відео:

Настя Каменських дійсно вагітна?

Плітки про цікаве положення артистки підігрівались тим, що після початку війни вона весь час ховалась в Іспанії й навіть носа не показувала в Україні, навіть коли майже всі зіркові колеги повернулись до своїх домівок.

На зміну відвертим фотографіям в купальниках прийшли напівтемні світлини, за кущами або в просторому одязі. Підписники неодноразово помічали різку зміну Настиного гардеробу та майже впевнені — співачка чекає малюка та не дарма намагається сховатись від допитливих очей.

Не так давно артистка повернулась на Батьківщину, але й це мало як заспокоїло шанувальників. Зірка продовжує робити публікації, на яких ретельно ховає живіт. На останньому фото співачка закуталася у величезного розміру кардиган, який повністю приховує усі тонкощі фігури.

“Скоро вже закінчиться літо, а хотілось би, аби війна”, — написала знаменитість.

Каменських виклала сторіс, де за ялинковим гаєм видніється церковний купол. Як відомо, виконавиця духовна та віруюча людина. Навіть у народжені дитини вона покладається на волю Бога. Можливо, що саме в цьому храмі Настя б охрестила майбутнього сина або доньку.

Вагітній Насті Каменських не вдалося приховати положення

Нагадаємо, що за кордон Настя Каменських поїхала разом зі своїм чоловіком, Олексієм Потапенком. Але на Батьківщину повернулась тільки вона.

Схожі статті