Екс-чоловік Білик відреагував на поведінку зірки, після того як вона накинулася на Тарзана: “Прости Господи”

Колишній чоловік знаменитої української виконавиці Ірини Білик Аслан Ахмадов публічно вступився за екс-дружину, яка в свою чергу зі сцени принизила Тарзана.

Відома українська співачка Ірина Білик, як і велика кількість її співвітчизників особисто відчула на собі, що таке російська військова агресія, адже її будинок постраждав під час війни. Артистка навіть не змогла повернутися до власної квартири через те, що російські солдати перебували там та заплямували це місце своєю присутністю.

Ірина Білик зі сцени виговорилася матері Наташі Корольової
Екс-чоловік Білик відреагував на поведінку зірки

Ірина певний час перебувала разом зі своїм сином Табрізом від Аслана Ахмадова за кордоном, а зараз активно дає концерти, основна мета яких — зібрати кошти для України.

Екс-чоловік Ірини Білик Ахмадов вразив реакцією на слова співачки про путініста Тарзана

Так, нещодавно співачка виступала у Флориді, де в концертному залі зустрілася з мамою Наташі Корольової Людмилою. Вона запросила жінку на сцену та публічно образила її зятя Тарзана, який є путіністом.

Екс-чоловік Білик відреагував на поведінку зірки

Цей скандал потягнув за собою безліч дискусій, тож колишній чоловік Ірини Аслан, який засудив російську агресію, але продовжує знаходитися в російській федерації, вступився за свою колишню розставивши усі крапки над “І”.

Так, російська зірка Садальський на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розповів про те, що чоловік перебував на вечірці на вертольотиному майданчику, і через неприємні обговорювання поведінки його дружини, публічно поставив усіх присутніх на місце повідомляє ТСН.

“Вони стали щипати Аслана: “Аслане, ось Божеська Ринська написала у Facebook, ваша дружина щороку їздить до Росії на заробітки і сказала про чоловіка Наташі Корольової, мовляв, він гі*но”. Аслан дав відповідь: “Одне можу сказати, моя дружина 10 років, як не була в росії, а ваша мерзенна Божена – підла і дешева, прости Господи”, – розповів Садальський.

Схожі статті