56-річного Віктора Павліка помітили у метро: що трапилося з елітними автівками чоловіка Репяхової

Віктор Павлік і Катерина Репяхова давно зарекомендували себе, як прагматична пара, яка вміє знаходити нові шляхи доходів. Подружжя може похизуватися чималими здобутками, але нещодавно музиканта помітили у метро.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова. Герої цього матеріалу не сходять з перших шпальт новин, адже за останні роки здобули велику популярність. Хоча співак і без того був народним улюбленцем, але шлюб з концертною директоркою, пожвавив цікавість у прихильників.

Нещодавно його побачили у київському метро. Знаменитий артист давав виступ на станції “Майдан Незалежності”. Зараз у столиці часто тепер збираються співаки та актори, аби розрадити народ. Просто так, як повідомляють у мережі, на такі концерти не пускають: треба бути у спеціальному списку, а з собою необхідно принести паспорт.

56-річного Віктора Павліка помітили у метро

Та у довоєнні часи Віктора з Катею не можна було побачити у громадському транспорті. Репяхова з юних років вчилася кермувати автівкою. Однією з цілей на 2022-й рік у молодої блогерки була купівля власної елітної машини. Toyota RAV4 у недешевій комплектації дуже приглянулася жінці знаменитості. У медіа повідомлялося, що обійшлася вона у понад мільйон гривень. Блогерка запевняє, що на свою крихітку вмудрилася заробити самостійно.

Подорож Катерини Репяхової та Віктора Павліка
56-річного Віктора Павліка помітили у метро

А ось сам Віктор Павлік на “Жигулях” теж не їздить. У мережу просочилася інформація про те, що у співака є власний позашляховик “Ленд Ровер”. Про це стало відомо випадково, коли сам артист розповів про те, як пошкодив чимале авто на заправці.

Цікаво, що Катя Репяхова виїздила на своїй машині в евакуацію, проте, її довелося полишити на стоянці у Німеччині, адже мандрувала зірка до своїх родичів в Ізраїль.

Вслід за Віктором Павліком співати почала його молода дружина Репяхова
56-річного Віктора Павліка помітили у метро

Нагадаємо, що Віктор Павлік одружився зі своєю концертною директоркою у 2020-му році, проте гучного весілля не було. Чоловік того ж року втратив свого молодшого сина Павла. Більше про знайомство і стосунки цієї родини дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті