Тіна Кароль вперше розповіла про пережиті пологи, які застали її посеред вулиці: “Сльозки були на очах”

Відома українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу дивовижною історією про те, як вона стала свідком пологів. Усі деталі в нашій статті.

Близько місяця тому Тіна Кароль потішила своїх фанатів новиною про те, що в неї з’явився новий улюбленець. Артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і відео з новонародженим котеням. Але з’ясувалося, що пухнастика народила не її кішка, а вулична тваринка.

Тіна Кароль вперше розповіла про пережиті пологи

Тіна Кароль вперше розповіла про пережиті пологи

Так, нещодавно Тіна Кароль розповіла детальніше цю дивовижну історію. У своєму телеграм-каналі зірка описала, як стала власницею прекрасного котика. Виявляється, до співачки, яка на момент появи кошеняти сиділа на лавці, підійшла кішка. Вони швидко поладнали між собою, але потім з твариною стало щось відбуватися. Кароль подумала, щоб пухнастій погано, але незабаром вона почала народжувати і в результаті дала життя двом маленьким кошенятам.

Тож відповідні кадри і з’явилися в Instagram і артистки.

У месенджері вона показала, як один з кошенят виглядає зараз — у нового улюбленця зірки вже розкрилися оченята.

Тіна Кароль вперше розповіла про пережиті пологи

Поп-піва досі на емоціях після пережитого і вирішила поділитися з аудиторією, яка змогла розділити з нею її захоплення природним явищем.

Нагадуємо, що не так давно мережею прокотилися чутки про новий роман Тіни Кароль з танцюристом Жуком. Втім, хореограф спростував новину, заявивши, що між ним та поп-дівою завжди були максимально професійні та стримані стосунки. Хоча він ставиться до артистки дуже тепло, мови про кохання між ними навіть йти не може. В свою чергу виконавиця навіть не коментує чергові плітки про її романи.

Схожі статті

Це могли бути квіти від коханого: чому 38-річна Огнєвіч досі незаміжня – повна версія співачки

Злата Огнєвіч неодноразово намагалася побудувати стосунки, проте всі її спроби закінчувалися повним крахом. Чому досі незаміжня, хоча так давно цього хоче?

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?