Пішла з дому: вагітна дружина Балібея з Величного століття покинула зірку після його візиту до росії

Турецькі ЗМІ активно розповсюджують інформацію про те, що Фахріє Евджен вирішила піти від Бурака Озчивіта після його візиту до росії. Звідки взялися плітки?

Хоча фанатки Бурака Озчивіта розраховували на можливість підкорити його серце, актор давно віддав його своїй партнерці по серіалу “Корольок пташка співоча” Фахріє Евджен. Дружина знаменитості не менш вродлива за нього самого. Але як подейкують, дуже ревнива.

Бурак Озчивіт та Фахріє Евджен
Вагітна дружина Бурака Озчивіта покинула зірку після його візиту до росії

Вагітна дружина Бурака Озчивіта покинула зірку після його візиту до росії

Після скандального візиту Бурака до росії, який накликав хвилю хейту від українських глядачів, у житті актора почалися негаразди. Інсайдери розповіли турецькій пресі про те, що вагітна Фахріє забрала їхнього спільного сина та пішла з дому.

Вагітна дружина Бурака Озчивіта покинула зірку після його візиту до росії. Заголовок турецького таблоїду про розставання пари

Мовляв, скандал відбувся через численних прихильниць Бурака в російській федерації та фотографій з ними. Нібито ревнива дружина актора не змогла впоратися з негативними емоціями.

Вагітна дружина Бурака Озчивіта покинула зірку після його візиту до росії

Тим часом інші джерела повідомляють, що скандал стався не через поїздку, а через сімейний конфлікт. Мовляв, у Бурака погані стосунки з тещею, а у Фахріє — зі свекрухою. Тим не менш, новину про розлучення виконавець ролі Балібея одразу ж спростував, і попросив пресу не чіпати його родину. Однак, інформацію про втечу Фахріє з дому ніяк не прокоментував.

Варто відмітити, що раніше до мережі потрапляли повідомлення щодо безкінечних скандалів пари. Мовляв, увесь готель чув, як Озчивіти гучно сварилися біля басейну. Рік тому поговорювали, що через скандал на відпочинку, Фахріє забрала сина і самотужки вилетіла до Стамбулу з Бодрума.

Схожі статті