Колишня Вакарчука вся в білому показала, що він втратив: музикант кусатиме лікті, коли побачить таку Соловій

Христина Соловій – відома українська співачка та просто красива дівчина. Свого часу її продюсував сам Святослав Вакарчук. Чутки про їхній роман ходять і досі. А диму без вогню, як відомо, не буває.

Христина Соловій вже давно є самостійною та самодостатньою виконавицею, яка виконує свій пісенний репертуар винятково українською мовою. У фатальній красуні важко впізнати скромну та просту дівчину зі Львівщини, яка свого часу прийшла на “Голос країни” та вразила суддів унікальним пісенним талантом. Та й легких шляхів дівчина тоді не шукала, а обрала лемківську пісню. Але найбільше серед суддів був вражений Святослав Вакарчук, який без жодних вагань повернув своє крісло в сторону юної мавки, відібрав її у свою команду, а після закінчення телешоу взявся за її продюсування. Схоже, Вакарчук тоді не лише дав їй шанс на успішну співочу кар’єру, а й подарував своє чоловіче серце.  Проте, як часто буває, два кораблі часто розходяться в безмежному та буремному морі шоубізнесу.

Христина Соловій вся в білому поділилася новиною

Вакарчуку тривалий час приписували роман із Христиною Соловій
Вакарчуку тривалий час приписували роман із Христиною Соловій

Однак результати плідної роботи зі своєю творчою музою далися взнаки. Дівчина не тільки вдосконалила свій голос, а ще й змінилася зовні. Стала дуже вродливою, чарівною та спокусливою. Підписники в Instagram засипають її компліментами, а Соловій натомість радує їх новими й новими образами з концертів або просто щоденного життя. На останньому фото співачка постала в ніжній білій сукні, яка вигідно підкреслила її жіночність та ідеальні форми. Як зараз Вакарчук ставиться до красуні, чи залишилися почуття в нього, чи спілкуються вони? На цю тему співак не багатослівний, так само як і його колишня чарівна протеже.  Хтозна, адже справжні почуття не зникають, а можуть лише зупинитися в певний момент, щоб розгорітися з новою силою.

Утім Христина активно займається творчістю. Нещодавно вона зі своєю командою вирушила в тур Україною під назвою “Українська лють”, про що радо повідомила своїм прихильникам.  На відміну від багатьох зірок, які на ходу ״перевзулися״ і несподівано почали виконувати пісні українською мовою, хоча до цього мали російський репертуар, Христина завжди була щирою українкою та говорила і співала виключно рідною солов’їною.

Схожі статті