Пишна врода чи екстремальна стрункість: Неля Шовкопляс і Олена-Христина Лебідь позмагалися таліями перед усіма

Пишні дами хочуть бути стрункішими, а худишки — набути форм. І ті, й інші сидять на дієтах та мріють про ідеальне тіло. Та хто ж врешті-решт лишається у виграші? Дізнайтеся, хто з зірок, зібрав більше компліментів завдяки своїй талії?

Вага, талія та форми — одвічне яблуко розбрату серед жіноцтва. Поки одні хизуються гострими ключицями, інші доводять, що пишні форми подобаються більше. Дійсно, тенденцію на красу й естетику ніколи не були стабільними. Проте, чи дійсно зараз у нашому прогресивному суспільстві, слід звертати увагу на те, у якому тілі краще себе почуває людина?

Якщо раніше горезвісні “90-60-90” були однозначним для медіа та моделінгу фаворитом, то нині у рекламі й на телебаченні можна побачити різні фігури. До речі, однією з перших нестандартних зірок на екрані була саме славетна Руслана Писанка, яка довела, що можна не бути тростиночкою, але збирати всі захоплені погляди.

Неля Шовкопляс і Олена-Христина Лебідь позмагалися таліями

Такою ж яскравою представницею стала і Неля Шовкопляс. Вона відмінно знає свої сильні сторони та підкреслює їх правильним стильним одягом. Ніхто і слова сказати не може, що ведуча — повна чи якась нетипова для ЗМІ. Навпаки, знаменитість підкреслює: коли людина у гармонії з собою — вона прекрасна для всіх оточуючих. Зірка “плюсів” не соромиться виставляти навіть свої світлини з пляжу. Збирає лише компліменти у коментарях:

  • “Красуня”
  • “Найкраща”
  • “Неля завжди красунечка! Молодець”

А ось в Олени-Христини Лебідь інша ситуація. Здавалося: дівчина має точені форми, худесенькі ніжки та маленьку талію. У минулому столітті її б взагалі могли взяти на обкладинку модного журналу. Проте, у коментарях зірка “Нового каналу” може прочитати лише поради про те, що їй терміново потрібно набрати вагу:

  • “Якщо довго дивитись на фото можна побачити як ви худнете щохвилини -1 грам”
  • “Блін, чому жінка така худенька?”
  • “Христинка як тростина!”
  • “Може вона їсти хоче?”
Нагадаємо, що спеціалісти наголошують на тому, що кожна людина має почуватися комфортно у своєму тілі, і не слід ділитися своїм враженням чи то про повну фігуру, чи про худорляву. Нині все більше популярним стає явище бодіпозитиву, коли на перший план виноситься гарне здоров’я, а не екстремальна худорлявість чи повнота. Тож кохаємо себе такими, як ми є!

Схожі статті