Тетяна Денисова, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій та інші зірки: кому дороги в наш шоу-бізнес більше немає?

Колись улюблені артисти, а зараз — вигнанці. Кому зі знаменитостей та з яких причин назавжди зачинена дорога додому? Дізнайтесь подробиці у матеріалі.

Ніхто навіть гадки не мав, що можна у 21 сторіччі опинитися в самому епіцентрі бойових дій. Для багатьох війна розставила останні крапки над “і” та показала справжнє обличчя людей, які знаходяться поряд. Ці викриття стосуються і зірок. Раніше українські глядачі захоплювалися неймовірною пластикою Тетяни Денисової, дзвінким вокалом Ані Лорак та запальним гумором Регіни Тодоренко. Але зараз ставлення до цих знаменитостей дещо змінилося.

24 лютого розставило речі на свої місця. Допоки одні знаменитості, як Андрій Хливнюк, Тарас Тополя, Коля Серга, Сашко Положинський замість мікрофона взяли в руки зброю та пішли боронити рідні землі, для інших факту війни не існувало зовсім. Чому деяких зірок не бажають приймати назад свої ж фанати?

Ані Лорак

Ані Лорак

Ані Лорак народилась та виросла у Чернівецькій області, свою творчу кар’єру розпочинала саме в Україні. Після переїзду до росії артистка отримала чималу популярність серед нових фанатів, яку не захотіла втрачати, навіть коли ракети  почали руйнувати її рідні землі. Попри обурення шанувальників та колег співачка продовжує ретельно замовчувати війну, начебто її взагалі не існує. Не варто сумніватися, що додому поп-діву більше ніхто не чекає.

Регіна Тодоренко

Вагітна зрадниця України Тодоренко втратила живіт та опинилася в палаті
Регіна Тодоренко

Одеситка Регіна Тодоренко встала відомою завдяки українському тревел-шоу “Орел та решка”, де була ведучою разом з багатьма українськими знаменитостями. Телеведуча зараз проживає на території рф та, як подейкують фанати, не бажаючи втрачати російські гонорари не обмовилася жодним словом стосовно жорстоких та цинічних вбивств своїх земляків. Цікаво, що сім’я Регіни досі проживає в Одесі, але навіть це не спонукає артистку до закликів припинити війну.

Тетяна Денисова

Тетяна Денисова стала вигнанницею на СТБ
Тетяна Денисова

Ця хореогафиня стала популярною завдяки проєкту “Танцюють всі”. Сувора, але справедлива вона підкорила всіх своєю мудрістю, але розчарувала так само швидко, як і увійшла у довіру. Виявляється, певний час тому зірка перебралася в рф. Попри це не полишила реаліті на СТБ. Та нещодавно виявилося, що артистку повидаляли з усіх епізодів на українському телеканалі. Причина проста: замовчала війну та не припинила роботу у країні-агресорі. Навряд чи Тетяні вдасться знову зазнати тріумфу на Батьківщині.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій нещодавно у кремлі виступала разом зі Стасом Михайловим
Таїсія Повалій

Ця співачка могла колись похизуватися виконанням українських пісень на знаменитих стадіонах України. Проте, після 24-го лютого її помітили на сцені рф. Фанати не оцінили бажання зірки зберегти свій статус. Нині популярна білявка взагалі зникла з радарів медіа.

Схожі статті