Тарас Тополя кинув оком на Марину Бех, поки Alyosha далеко за океаном: “Все буде так, як ти захочеш”

Співак, а нині ще й військовослужбовець Збройних Сил України Тарас Тополя зізнався, що з Мариною Бех вони знайомі вже рік історія почалась на зйомках кліпу "Стань".

Чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя, доволі рідко ділиться особистим життям в соціальних мережах. В останній час стрічка фронтмена “Антитіла” виглядає як щоденник війни, нічого особистого, нічого про себе та сім’ю, лише досягнення України та свої особисті досягнення. Але на днях артист виклав публікацію з привітаннями для чемпіонки Європи Марини Бех – Романчук, де зізнався, що знає легкоатлетку особисто вже рік і осипав молоду спортсменку компліментами.

Тарас Тополя на зйомках кліпу "Стань"
Тарас Тополя на зйомках кліпу “Стань”

Історія знайомства

Знайомство спортсменки та артиста відбулося на зйомках кліпу “Стань”, Тарас Тополя особисто запросив дівчину знятися в кліпі для свого гурту, де Марині потрібно було зіграти саму себе. Незважаючи на те, що Марина ніяк не пов’язана з акторською діяльністю, свою роль вона виконала чудово, та ще й похвалилась відмінною фігурою.

Марія Бех разом із Тарасом Тополею
Марина Бех разом із Тарасом Тополею

Досягнення спортсменки

За словами артиста Марина Бех – Романчук “надзвичайно сильна особистість”. Дівчина має достатньо почесних нагород та міжнародних перемог. Але найголовніше звання чемпіонки Європи з легкої атлетики – 2022 і золоту медаль, спортсменка отримала нещодавно на Чемпіонаті Європи, зробивши рекорд сезону у потрійному стрибку на 15,02 м. Цей неймовірний результат приніс перемогу не тільки самій Марині Бех, а ще й всій Україні.

Марина Бех на Чемпіонаті Європи 2022

Привітання Тополі

“Рік тому ми познайомились з надзвичайно сильною особистістю та однією з найсильніших легкоатлеток світу. Рік тому ми з Мариною Бех – Романчук знялися у кліпі “Стань”. Артист додав: “Все буде так як ти захочеш. Never ever stop your dreaming!” Також Тополя зазначив, що дуже пишається своєю знайомою та бажає їй ще більше перемог. А кліп можна знайти на офіційній сторінці гурту “Антитіла” у закріплених сторіс.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.