Надія Мейхер розповіла про складності та фобії після народження другої дитини в 40 років

Зірка української естради Надія Мейхер набралась сміливості розказати про другу вагітність та фобії після неї на всю країну під час зйомок шоу на Новому каналі

Надія Мейхер залишається однією з найяскравіших та найгарячіших артисток гурту Віагра, з якого пішла ще у 2006 р, але не остаточно, фінальним роком у складі Віагри для Надії став 2011 рік. Жінка відома не тільки завдяки своїй співочій кар’єрі, а також є успішною телеведучою, актрисою та дизайнеркою. А ще чудовою мамою трьох діточок. Артистка має сина Ігоря та двох дочок Анну і Марію. Слід зазначити, що всі діти співачки мають різних батьків.

Надія Мейхер розповіла про другу вагітність
Надія Мейхер розповіла про другу вагітність

Незважаючи на те,що жінка народила трьох дітей, вона має чудову форму, яка не припиняє манити чоловіків як магніт, це заслуговує на повагу, адже артистка додає багато зусиль, щоб знаходитись в такій формі після народження трьох дітей.

Надія Мейхер з доньками
Надія Мейхер з доньками

Що стало причиною розкриття таємниці другої вагітності ?

Надія Мейхер стала учасницею шоу “Хто зверху?” на Новому каналі, артистку запросили у жіночу команду до ведучої Лесі Нікітюк. Наді випало завдання заплутати свого противника з чоловічої команди, співака і актора Ельдара Кабірова, де головним є Сергій Притула. Мейхер повинна була розповісти історію про себе, а Ельдар повинен був сказати правда це чи брехня.

Надія Мейхер на шоу "Хто зверху?"
Надія Мейхер на шоу “Хто зверху?” – Новий канал

Сама історія

На шоу Надія розказала дуже особистий факт про складності другої вагітності, яка залишила серйозні проблеми для подальшого життя Надії. “Після народження другої дитини, доньки Анни, у мене з’явилася страшна фобія, я боялася сідати за кермо автомобіля і мені довелося найняти водія. Сама я тепер дуже рідко сідаю за кермо, мені страшно”

Актор та співак Ельдар Кабіров не довго думаючи сказав, що цей факт з життя Надії Мейхер не є правдою і був абсолютно правий у своїй відповіді, завдяки чому, приніс команді чоловіків додаткові бали.

 

 

Схожі статті