Після поцілунку з Мішиною Євген Кот покинув паркет, тепер будує в Ірпені будинки: хореограф показав, як живе

У 7 сезоні танцювального шоу "Танці з зірками" Євгеній Кот став партнером зіркової актриси та головної холостячки країни - Ксенії Мішиної. Пара виглядала дуже гармонійно разом

Мішина виявилася дуже здібною партнеркою, тому парі ставили іноді надто пристрасні танці, після яких по голд руму та за лаштунками почали ходити слухи про можливий роман Кота і Мішиної. Але на той момент Євгеній вже був одружений на своїй дружині, семикратній чемпіонці з легкої атлетики, Наталїї Татаринцевїй, з якою, за словами Кота у них був і є “особливий зв’язок”.

Євгеній Кот з дружиною
Євгеній Кот з дружиною

Поцілунок на паркеті з Мішиною таки стався, але як пояснив Кот, це був просто спалах пристрасті під час гарячого танцю і нічого більшого. Але після декількох репетицій він чесно сказав дружині, що роман з Мішиною на паркеті можливий. На щастя це не стало причиною для розриву з коханою танцюриста. Натомість, після перемоги у 7 сезоні шоу “Танці з зірками” Євгеній Кот покинув паркет, аби не ворушити минуле.

Євген Кот та Ксенія Мішина на шоу "Танці з зірками?"
Євген Кот та Ксенія Мішина на шоу “Танці з зірками”

Вже 2 сезони шоу “Танці з зірками” пройшло без участі Кота, лише один раз він погодився допомогти парі Юлія Саніна та Діма Жук і замінив хворого Жука на одному з ефірів.

А тепер, Євгеній Кот займається волонтерством і разом з компанією “Добробат” допомагає розбирати завали в Ірпені після російських обстрілів.Євген планує їздити по різним містам України і допомагати компанії “Добробат” відбудувати будинки, щоб люди могли повернутися і жити знов у себе вдома. Адже Євген є не тільки учасником благодійної справи, а ще й амбасадором цієї компанії.

Танцюрист закликає небайдужих українців долучатися до команди і робити добрі справи, тим самим показувати свою силу та незалежність.

Схожі статті