Вова Борисенко з “Фабрики зірок” змінився до невпізнаваності: зелене волосся, пірсинг і тату на всю ногу

Популярний колись дует братів Борисенко стрімко зник на певний час з радарів медіа. Та нещодавно у мережі спливли світлини Вови. Як виглядає і чим займається співак зараз? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Брати Борисенко. Цей музичний дует з самої юності пробував себе на сцені. Відомо, що ще у 2009-му році хлопці пробувалися на проєкт “Україна має талант”, проте справжню популярність артистам принесла “Фабрика зірок-3”. Там вони пройшли тривалу та не просту історію.

Вова Борисенко з “Фабрики зірок” змінився до невпізнаваності

В один із виступів журі заявило, що Олександру доведеться довести, що він співає так само гарно, як і його брат. Далі доля підкинула ще одне випробування: хлопців не пустили спершу до фіналу, але глядачі, які так вподобали цих співаків проголосували за повернення їх до проєкту. Згодом вдача посміхнулася музикантам та їм вдалося налагодити співпрацю з “Новим каналом”.

Як зараз виглядає Володимир Борисенко?

Знайти акаунт в Інстаграмі улюбленця мільйонів підлітків епохи 2010-х не складно. Вова веде публічне життя. Показує, що як і колись із задоволенням займається музикою. Виступає на фестивалях. Судячи зі світлин, нині перебрався до Києва. Сам же походить з Дніпра. А ось імідж кардинально змінив. Своє неймовірне світле волосся перефарбував у зелений колір та дуже коротко підстригся. А ще прикрасив себе неймовірними тату.

“Не хочу повертатися у дитинство! Там було багато нудних дорослих. З Днем народження мене. Залишився рік до 30”, — пише Володимир.

Небайдуже переживає і події у країні. З початку війни акаунт співака наповнився світлинами та інформацією про війну. На День прапора артист написав:

“…два кольори моєї національної ідентичності. Бути українцем – це велика честь. Так було, є і так буде. Пишайтеся Україною, любіть її та прославляйте на весь світ! Зі святом нас. Бережіть себе”

Нагадаємо, що брати Борисенко у 2010-му році також взяли участь у проєкті “Фабрика суперфінал”. Здобули приз глядацьких симпатій.

Схожі статті