Дружина переможця Голосу країни Сасанчина в сльозах розповіла, що відбувається в сім’ї: “Не через дитину”

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна показала себе у заплаканому вигляді та натякнула, що відбувається. Усі деталі в нашій статті.

Фанати переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина та його дружини Іванни, яка останній рік активно розвивала свій мікроблог, звикли до того, що дівчина ділиться найособистішими переживаннями.

Так, після початку повномасштабної війни на території України дівчина була змушена евакуюватися разом з маленькою дочкою Елізабет та племінницею Міланкою.

Іванна Сасанчин наважилася на ще одну процедуру краси
Іванна Сасанчин в сльозах розповіла, що відбувається в сім’ї

Розставання з молодим чоловіком дало свої плоди, і у пари почалася криза. Дійшло навіть до того, що дівчина заявила на усю країну, що їхньої сім’ї більше немає. Преса сприйняла дане повідомлення, як зізнання про розлучення. Втім, Іванна гостро сприйняла поведінку журналістів і через це видалилася з Instagram.

Іванна Сасанчин в сльозах розповіла, що відбувається в сім’ї

Коли стосунки Іванни та Романа налагодилися, вона відновила свій акаунт і зізналася, що повернулася до України. Ба більше, примирення призвело до рішення повінчатися. Однак пара поки що не поспішає з церемонією, так як на дворі війна, а молодим людям хочеться зробити це у мирний щасливий час.

Та здається, що в пари все ж таки все не так гармонійно та прекрасно, як здається. Нещодавно Іванна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій вона постала заплаканою, з червоним обличчям та сльозами на щоках.

Іванна Сасанчин в сльозах розповіла, що відбувається в сім’ї

Дівчина зізналася, що причина її стану — не донька Елізабет, яка останнім часом вельми активна і не дає мамі розслаблятися. Судячи з усього, у молодої пари відбулася сварка. Хоча напряму Сасанчин жодного слова не сказала про те, хто винен у її стані.

Схожі статті